Δευτέρα
23 Ιουλίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2864RSS FEED
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣταθερά δίπλα στα Παιδικά Χωριά SOS η Groupama Ασφαλιστική
13/10/2017

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο των συστηματικών της δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, διοργάνωσε εκδήλωση την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στα Παιδικά Χωριά SOS, και συγκεκριμένα στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης , αποδεικνύοντας τη σταθερή και διαχρονική στήριξή της στον συγκεκριμένο Οργανισμό.

Οι εργαζόμενοι της εταιρίας, μαζί με τις οικογένειές τους, βρέθηκαν στη Βάρη, όπου συμμετείχαν εθελοντικά σε διάφορες δραστηριότητες, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Όλοι μαζί είχαν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στις τσουβαλοδρομίες, στα παιχνίδια ευστοχίας, στον στίβο περιπέτειας, στη διελκυστίνδα, στο ποδοσφαιράκι και το air hockey, και να απολαύσουν ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου μετά το τέλος των παιχνιδιών. Όλες οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την ευγενική φιλοξενία των παιδιών και της διεύθυνσης του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης, καθώς και με την σταθερή χορηγία της Groupama Ασφαλιστικής.

Η Groupama Ασφαλιστική συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στα Παιδικά Χωριά SOS για ένατη (9) συνεχή χρονιά, στοχεύοντας πιστά στην πρόληψη και στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μιας και η κοινωνία αποτελεί τη φυσική προέκταση της δράσης της ίδιας της εταιρίας.

 

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η  Groupama Ασφαλιστική αποτελεί μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά. Με κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €135,7 εκατ. το 2016, η εταιρία διακρίνεται για το κύρος και την αξιοπιστία της, παρέχοντας ολοκληρωμένα προϊόντα και καινοτόμες υπηρεσίες. Η Groupama Ασφαλιστική διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και πρακτόρων, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama, που φιλοδοξεί να οδηγήσει την Groupama Ασφαλιστική στην κατάκτηση μιας εκ των ηγετικών θέσεων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr.    

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός Όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες 13 εκατομμυρίων πελατών, σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος Groupama εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος στις τρέχουσες οικονομικές προκλήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί 33.500 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 12 χώρες, κατά κύριο λόγο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία, σε χώρες όπως η Κίνα και το Βιετνάμ. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση http://www.groupama.gr/

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης