Σαββατοκύριακo
23-24  Φεβρουαρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3079RSS FEED
ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗΥψηλή αρωματοποιία από τη Chopard
14/02/2018

Τα Αρώματα Chopardανακοινώνουν με υπερηφάνεια το λανσάρισμα τεσσάρων νέων αρωμάτων εμπνευσμένων από τούς Κήπους του Παραδείσου.  Στην γραμμή της δέσμευσης της Chopardγια το  TheJourneytoSustainableLuxury, ChopardParfumsλανσάρουν μια νέα πρωτοβουλία σε ένα  ταξίδι με οραμα  προς την φυσική και υπεύθυνη αρωματοποιία.

Η Chopard  ηταν ο πρωτος ωρολογοποιός και κοσμηματοποιός στον κόσμο πού εδωσε την δυνατότητα σε μικρές κοινότητες ορυχείων χρυσου να αποκτήσουν την πιστοποίηση Fairminedόπως επίσης και να προσφέρει κατάρτιση, κοινωνική μέριμνα και περιβαλοντική υποστήριξη.

Με τά νέα αυτά αρώματα, ο Οικος επιβεβαιώνει  την δέσμευσή του  παρουσιάζοντας τα πρώτα αρώματα πού αποτελούνται από υλικά του προγράμματος NaturalsTogether.

 

Οδηγώντας την μάρκα στο προσκήνιο της πολυτελούς φυσικής αρωματοποιίας και αντανακλώντας το οραμα της εταιρείας ως Κοσμηματοποιού, τα Chopard Parfums θα τοποθετήσουν  την φυσική, θετική και ηθική πολυτελή αρωματοποιία στην καρδιά της εμπνευσής της ως  MaisondeParfums.

 

Η Chopard  σκοπεύει να δημιουργήσει εξαιρετικές μυρωδιές, πλούσιες από τα πλέον παρθένα και αριστα συστατικά, συμφωνα με το  Journey to Sustainable Luxury,  ένα project πού αρχισε το 2013 στη διάρκεια του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών με το λανσάρισμα της  Συλλογής Υψηλής Κοσμηματοποιίας  Green Carpet Collection.  Πρόκειται για ένα πολυετές και φιλόδοξο πρόγραμμα,  πού εστιάζει στην προέλευση και ανιχνευσιμότητα των πρώτων υλών, με επικεφαλής την  Caroline Scheufele  σε συνεργασία με την  Eco-Age  και την δημιουργική της Διευθύντρια  Livia Firth.

 

Η οσφρητική και κοινωνική φιλοσοφία των   Chopard Parfums  είναι ενωμένες.  Η μάρκα σκοπεύει να ακολουθήσει τα υψηλότερα στάνταρντς, ατομικότητα,   φύση και θετικότητα – τις βασικές αξίες στην καρδιά του αρωματικού της κόσμου.