Τετάρτη
12 Δεκεμβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3005RSS FEED
ΝΕΟ ΣΙΝΓΚΛSOMEBODY'S MAN - LUKE ELLIOT
12/10/2018
Το «Somebody's Man» είναι το καινούργιο single του Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού, Luke Elliot και σαν προπομπός μας δίνει μια γεύση για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει και θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου του 2019.
 
Τον Luke Elliot ανακάλυψε ένας γνωστός Νορβηγός δημοσιογράφος, τον έπεισε να μετακομίσει στο Όσλο και να αρχίζει να χτίζει την καριέρα του στην Ευρώπη.
 
Το 2015 κυκλοφόρησε το πολύ πετυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ του, «Dressed for The Occasion».

Από τότε έχει κερδίσει δημοτικότητα και αναγνώριση σε όλη την Ευρώπη περιοδεύοντας μόνος του ή ως opening act του Sivert Høyem, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στο «Somebody's Man» σε έναν αντρίκιο διάλογο μεταξύ δύο φίλων - ένα «τραγούδι δρόμου», ύμνο στην αγάπη και στον αποχαιρετισμό.Το «Somebody's Man» γράφτηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Αυστραλία, στη διάρκεια της περιοδείας του Luke Elliot. O Elliot σχολιάζει για τη συνεργασία του με τον Sivert: «Εδώ και καιρό ήθελα να συνεργαστώ με τον Sivert σε ένα τραγούδι - οι μουσικές γέφυρες που κάνει στο «Somebody's Man» πραγματικά το απογειώνουν. Η φωνή του έχει μια μοναδικότητα που παρασέρνει τα πάντα, τα σβήνει όλα πίσω της. Χρειάστηκε ένα μόνο take στο studio. Με το πρώτο τραγούδισμα, όλοι καταλάβαμε ότι έχουμε στα χέρια μας κάτι πραγματικά ιδιαίτερο». 
Οι φωνές τους ταιριάζουν απόλυτα και το «Somebody's Man» είναι ένα τραγούδι που θα αγαπηθεί και θα συντροφέψει το χειμώνα μας.

Ακούστε το!
Αγαπήστε το(ν)!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ το τραγούδι από τα παρακάτω dropbox σε μορφή mp3wav, δελτίο τύπου και φωτογραφίες σε μεγάλη ανάλυση
https://www.dropbox.com/sh/bavfxk2g0xiec7f/AABIODVaROc2xSLhUA-D6zvBa?dl=0 
https://www.dropbox.com/sh/xvfhey69e9ey8s3/AACAyh6ij2MBXmQ9zv6uI7JJa?dl=0 

Κατεβάστε αρχείο mp3 από εδώ 
Κατεβάστε αρχείο wav από εδώ 

Το «Somebody's Man» κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου 2018Lyrics/Music Luke Elliot
Produced by: Luke Elliot & Freddy Holm
Mixed by: Simon Nordberg
Mastering by Hoffa - Cosmos Mastering