Πέμπτη
18 Ιουλίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3224RSS FEED
ΤΗΣ ΝΤΟΛΟΡΕΣ ΡΕΔΟΝΤΟΒΙΒΛΙΟ: ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ Σ’ΤΑ ΔΩΣΩ
13/07/2018

Στο μαγευτικό τοπίο της Ριμπέιρα Σάκρα, στη Γαλικία, ο Άλβαρο σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Όταν ο Μανουέλ, ο σύζυγός του, πηγαίνει εκεί για να αναγνωρίσει το πτώμα, ανακαλύπτει πως η αστυνομική έρευνα γύρω από τον θάνατό του έχει κλείσει υπερβολικά γρήγορα.

Η αρνητική στάση της πανίσχυρης εξ αγχιστείας οικογένειάς του, των Μουνίθ ντε Ντάβιλα, τον κάνει να θέλει να το βάλει στα πόδια, αλλά τον συγκρατούν οι κατηγορίες περί ατιμωρησίας που ο Νογκέιρα, ένας απόστρατος αστυνομικός, διατυπώνει ενάντια στην οικογένεια του Άλβαρο, αριστοκράτες οχυρωμένους στα προνόμιά τους, και η υποψία πως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός θάνατος στον περίγυρό του που είχε μασκαρευτεί ως ατύχημα. Ο Λούκας, ένας ιερέας, παιδικός φίλος του Άλβαρο, συνεργάζεται με τον Μανουέλ και τον Νογκέιρα στην ανασύσταση της κρυφής ζωής εκείνου που νόμιζαν ότι γνώριζαν καλά.

 

Η απρόσμενη φιλία των τριών ανδρών, που τίποτε δεν μοιάζει να τους συνδέει, βοηθά τον Μανουέλ να περιηγηθεί ανάμεσα στην αγάπη του για τον νεκρό σύζυγό του και στην πικρή συνειδητοποίηση ότι τόσο καιρό ζούσε με την πλάτη γυρισμένη στην πραγματικότητα, προστατευμένος στον μικρόκοσμό του του επιτυχημένου συγγραφέα. Θα ξεκινήσει έτσι η αναζήτηση της αλήθειας, σε ένα μέρος όπου επικρατούν βαθιά ριζωμένες δοξασίες και συνήθειες, και στο οποίο η λογική δυσκολεύεται να πρυτανεύσει.  


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ Σ’ΤΑ ΔΩΣΩ

Η συγγραφέας του 1.500.000 αναγνωστών. Θα βάλεις σε κύκλο: Μεταφράστηκε σε 24 γλώσσες

Βραβείο Premio Planeta

Βραβείο Kobo για το καλύτερο μυθιστόρημα της χρονιάς

Η Ντολόρες Ρεδόντο είναι η πιο πολυδιαβασμένη συγγραφέας στην Ισπανία για το έτος 2017, ένα λογοτεχνικό φαινόμενο.

 

Σειρά: Ξένη λογοτεχνία | Σελ: 752 |Τιμή: 17,90| 1η κυκλοφορία Ιούνιος 2018|
Κωδικός είδους: ΩΚ 257|ISBN: 978-618-5284- 70-1|Εκδόσεις Ωκεανός
Κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες πληροφορίες