Δευτέρα
18 Ιουνίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2829RSS FEED
ΜΕ ΤΗΝ KARCHERΚΑΘΑΡΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
13/09/2017

 H Karcher, παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα καθαρισμού, συνεχίζει τις προσπάθειές της για καθαρότερη καθημερινότητα και γειτονιές που λάμπουν από τη φροντίδα των κατοίκων τους.

Σε συνεργασία με την κίνηση «Συν Αθηνά» του Δήμου Αθηναίων και τον Σύλλογο Γονέων του 104ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, καθάρισε από κάθε είδους ρύπανση τον πεζόδρομο της Μαιανδρουπόλεως, στους Αμπελοκήπους.

Έτσι, οι μαθητές που θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά τη Δευτέρα, θα φτάνουν στο σχολείο τους μέσα από έναν καθαρό περιβάλλοντα χώρο, χωρίς γκράφιτυ, χωρίς αφισορύπανση, χωρίς κολλημένες τσίχλες στα πεζοδρόμια, τα παγκάκια και τα σκαλιά του σχολείου.

H Karcher, γιορτάζοντας 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, ανέλαβε να πραγματοποιήσει συμβολικά 25 δράσεις καθαρισμού, οι οποίες βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και προάγουν την αισθητική των κατοίκων.

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται πάντοτε σε συνεργασία με εθελοντικούς φορείς, στους οποίους μετά τη δράση καθαρισμού, δωρίζεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός ώστε να διασφαλιστεί ότι θα έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διατηρήσουν καθαρή τη γειτονιά τους.

Γιατί «Μαζί, γινόμαστε η αλλαγή για την Αθήνα που θέλουμε».

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης