Τρίτη
23 Ιανουαρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2682RSS FEED
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣΜία μοναδική βραδιά αυθεντικής λαϊκής μουσικής
14/09/2017

Μία μοναδική βραδιά αυθεντικής λαϊκής μουσικής είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Κηφισιάς την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία!!!

Οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μιχάλης Δημητριάδης και η Νάντια Καραγιάννη και οι ταλαντούχοι μουσικοί που τους πλαισίωσαν, μας χάρισαν ένα μουσικό ταξίδι μέσα από όλα τα γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά μονοπάτια με τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και σιγοτραγουδήσει, όπως των Τσιτσάνη, Θεοδωράκη, Ζαμπέτα, Νικολόπουλου και πολλών άλλων.

Ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που περιέλαβε και παραδοσιακά μικρασιάτικα ακούσματα που συγκίνησαν τους δημότες της Νέας Ερυθραίας. 

Στη συναυλία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Το πολιτιστικό άρμα των Μενανδρείων κάνει απόψε στάση στην ανακαινισμένη πλατεία της Νέας Ερυθραίας. Ο Δήμος Κηφισιάς προσφέρει στους πολίτες το πολιτιστικό αγαθό, απλόχερα και σχεδόν δωρεάν, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα. Περισσότερες από 30 εκδηλώσεις είναι προγραμματισμένες για τα Μενάνδρεια και τις Αλλοτινές Πατρίδες, οι οποίες ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη βοήθειά των πολιτών δημιουργούμε ένα Δήμο συμμετοχής, αισιοδοξίας, ελπίδας και καινοτομίας».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος Νικήτας Κόκκαλης, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, η Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς Μαρία-Χριστίνα Τσιάμα και τα μέλη Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Λίλα Παπαδημητρίου, Περικλής Καραγιαννάκης και Ρόζα Κουτσούκου.

 


Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης