Πέμπτη
24 Μαΐου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2804RSS FEED
ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑΛέμε Οχι στο Bullying
21/04/2017

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ το βιβλίο ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ BULLYING από τη συγγραφέα Βίκυ Κάουλα.


Λίγα Λόγια για το Βιβλίο  

Όταν κάτι που κάνει κάποιος σε πονά με οποιονδήποτε τρόπο, σίγουρα δεν είναι αστείο, ό,τι και να λέει αυτός ή οποιοσδήποτε άλλος.  

Επίσης, οι φίλοι δεν πρέπει να σε κάνουν να πονάς με κανέναν τρόπο. Αν δεν σταματήσουν άμεσα αυτήν τη συμπεριφορά, σημαίνει ότι δεν είναι φίλοι σου.  Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, δεν αφήνεις κανέναν να σε πληγώνει. Μικρός ή μεγάλος, όποιος κι αν είναι αυτός.  

Μην το αφήνεις έτσι. Ζήτα βοήθεια.

Αυτό σημαίνει πάνω από όλα ότι έχεις αληθινή δύναμη μέσα σου...  

Ένα βιβλίο που στόχο έχει να μας ευαισθητοποιήσει για το bullying, να μας ενημερώσει, αλλά κυρίως να μας δείξει πώς ο καθένας μας μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση του φαινομένου.    

 

Βιογραφικό συγγραφέα      

H Βίκυ Κάουλα είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Η αγάπη της για τους ανθρώπους την οδήγησε να λάβει εκπαίδευση στη Συμβουλευτική στο Συστημικό Σκέπτεσθαι, στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Προσέγγιση και στο Life & Business Coaching. Είναι μέλος του International College of Holistic Medicine και του Association for Coaching. Ειδικεύεται στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, της επικοινωνίας, της αυτογνωσίας, καθώς και στη χάραξη στόχων σε όλους τους τομείς της ζωής και την υλοποίησή τους σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο, όπως επίσης και στη διαμεσολάβηση διαζυγίου, ως σύμβουλος ζευγαριών που αποφασίζουν να χωρίσουν, ώστε το διαζύγιό τους να είναι πιο ομαλό και να διασφαλιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ηρεμία όλων των εμπλεκομένων. Δραστηριοποιεί ται με ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες, συμβουλευτική ζευγαριών και το συντονισμό εργαστηρίων με θέματα σχέσεων, συμβουλευτική γονέων, αυτογνωσίας και αυτοεκτίμησης.


Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης