Παρασκευή
27 Μαΐου 2022
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4268RSS FEED
Στην Ελλάδα το iPad mini
29/11/2012
Στην Ελλάδα έφτασε την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου το iPad mini, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας iSquare, που είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η νέα μίνι-ταμπλέτα θα είναι διαθέσιμη σε λευκό-ασημί και μαύρο-γκρι χρώμα, σε μοντέλα με ασύρματη σύνδεση και σύνδεση με κινητή τηλεφωνία, στα 16GB, 32GB και 64GB, ξεκινώντας από την τιμή των 359 ευρώ.

Παράλληλα, από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου θα γίνει εμπορικά διαθέσιμο στην Ελλάδα και το iPad με οθόνη Retina (τέταρτης γενιάς), το οποίο θα διατίθεται σε άσπρο ή μαύρο χρώμα και με τιμή από 529 ευρώ.

Σύμφωνα με την Apple, τα νέα iPad πούλησαν τρία εκατομμύρια συσκευές κατά τις τρεις πρώτες μέρες της διάθεσής τους, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Το νέο iPad mini διαθέτει οθόνη 7,9 ιντσών, τον επεξεργαστή της Apple Α5Χ, κάμερα FaceTime και iSight και μπαταρία διάρκειας έως δέκα ωρών. Το iPad Retina διαθέτει υψηλής ευκρίνειας οθόνη, κάμερες FaceTime HD και iSight και το νέο επεξεργαστή Α6Χ, ενώ η μπαταρία έχει επίσης διάρκεια έως δέκα ώρες.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης