Παρασκευή
27 Απριλίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2776RSS FEED
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: ΟΧΙ ΟΡΟΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑΚΚΕ: Έτοιμο το νέο αντιλαϊκό πακέτο
21/03/2017

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έχει έτοιμο το επόμενο αντιλαϊκό πακέτο που έχει συμφωνήσει με την Ε.Ε., το ΔΝΤ» εκτιμά ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εξαπατά το λαό» με τα περί «σκληρής διαπραγμάτευσης» και τα «αντισταθμιστικά».

«Παρά τα όσα λέγονται για το πότε αυτά θα νομοθετηθούν, το σίγουρο είναι ότι φορτώνονται στις πλάτες του λαού, πολλά δισ. ευρώ με νέα μέτρα. Μαζί φυσικά με τις νέες ανατροπές στα εργατικά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. Βέβαια μπροστά στην αξιολόγηση στήνουν παγίδες για να εγκλωβίσουν τη δυσαρέσκεια του λαού, για να αποσπάσουν την ανοχή του στα μέτρα, στις μεταρρυθμίσεις, για να τον πείσουν να υπογράψει λευκή επιταγή που θα εξαργυρώσουν για λογαριασμό του κεφαλαίου», σημειώνει ο κ. Κουτσούμπας.

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε και η Ένωση Κεντρώων.

«Ο κ. Τσίπρας έχει σίγουρα ευθύνη για να κλείσει η διαπραγμάτευση» σημειώνει η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της καλώντας τον Πρωθυπουργό «να αφήσει τους όρους που θέτει στα εργασιακά, γιατί θα τα τινάξει όλα στον αέρα».

«Όλη η Ευρώπη γνωρίζει ότι οι συνδικαλιστές και οι συντεχνίες πτώχευσαν την Ελλάδα. Τι αξία έχουν σε μια εποχή που χρειάζονται άμεσα ιδιωτικοποιήσεις και που έχει ήδη γίνει στην Ελλάδα τσουνάμι που γκρεμίζει τα εργασιακά δικαιώματα να επιμένει η κυβέρνηση σε παλαιού τύπου αριστερές αντιλήψεις» διερωτάται η Ένωση Κεντρώων.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης