Πέμπτη
24 Ιανουαρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3049RSS FEED
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗΗ SANITAS και φέτος αγκαλιάζει το Let’s Do it Greece
17/04/2018

Η μεγαλύτερη ταυτόχρονη εθελοντική δράση της χώρας, έφτασε. Μέσα σε μία μόνο ημέρα μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε μια ανάσα ζωής στο περιβάλλον από κάθε γωνιά της χώρας!

 

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Εθελοντική Δράση Καθαρισμού Let’s Do it Greeceκαι για 4η συνεχόμενη χρονιά φέτος ηSANITAS, η αγαπημένη μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, συμμετέχει ως εθνικός υποστηρικτής, παρέχοντας τα απαραίτητα εργαλεία στους συμμετέχοντες!

H SANITAS γίνεται μέρος αυτής της εθελοντικής οικογένειας κάνοντας την αποστολή τους ευκολότερη και πιο αποδοτική διανέμοντας γάντια και σακούλες απορριμμάτων στους 150.000 εθελοντές της δράσης!

Φόρα κι εσύ τα γάντια σου και γίνε η αλλαγή που περιμένεις, φωνάζοντας δυνατά “Let’s Do it Greece”!

 

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για την Πανελλήνια Εθελοντική Δράση “Let’s Do it Greece” στο
http://www.letsdoitgreece.org/

 

  

 

Η SANITAS

Δεν υπάρχει ελληνικό νοικοκυριό που να μην φιλοξενεί στα συρτάρια του τουλάχιστον ένα προϊόν με το όνομα SANITAS! Εδώ και πενήντα χρόνια οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για την Ελληνίδα νοικοκυρά, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για την φροντίδα της κουζίνας και όχι μόνο. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι λίγα μόνο από τα προϊόντα SANITAS που κυκλοφορούν σε κάθε κουζίνα. Δεν είναι τυχαίο ότι η μάρκα έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto:  «SANITAS-SANITAS Διπλή Εγγύηση».

Για περισσότερες πληροφορίες: Δανάη Σκαφίδα |PR Manager | Socialab, e. skafida@socialab.gr, t. 211 800 6400 ext. 424