Τρίτη
11 Δεκεμβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3005RSS FEED
ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΝέα σειρά προϊόντων SANITAS Fun
14/11/2017

Η SANITAS, η αγαπημένη μάρκα προϊόντων οικιακής χρήσης, λανσάρει φέτος τη νέα σειρά προϊόντων, SANITAS Fun! Τα SANITAS Fun προϊόντα είναι ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, με χαρακτηριστικό τους την εύκολη χρήση και την ασφαλή επαφή με τα τρόφιμα.

 

Η σειρά SANITAS Fun περιλαμβάνει μια γκάμα προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς φίλους της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα, διαθέτει τα παρακάτω:

Χάρτινες σακούλες τροφίμων με ειδική αδιάβροχη επίστρωση που τους προσδίδει μεγάλη αντοχή.  Οι σακούλες είναι  κατάλληλες για επαφή με όλους τους τύπους τροφίμων, ενώ  τα  χαρούμενα αυτοκόλλητα που περιέχουν, σε διάφορα σχέδια και χρώματα, ασφαλίζουν με τον καλύτερο τρόπο το κολατσιό των παιδιών, δίνοντας συγχρόνως και μια χαρούμενη νότα σε αυτό.

Σακούλες slide & lock, για προστασία της φρεσκάδας των τροφίμων χάρη στο αεροστεγές κλείσιμο που παρέχει ο πρωτοποριακός μηχανισμός Slide & lock.  Εξαιρετικά εύχρηστες, από ενισχυμένο υλικό ώστε να μην σκίζονται εύκολα, ενώ επιπλέον προσφέρουν τη δυνατότητα να γράψει κανείς πάνω στον ειδικό χώρο στην μπροστινή όψη της σακούλας, όπως για παράδειγμα το όνομα του παιδιού.

Σκεύη φαγητού που δίνουν λύσεις στην απαιτητική καθημερινότητα και τον λιγοστό χρόνο των μαμάδων. Τα σκεύη SANITAS Fun είναι BPA free  ώστε να εξασφαλίζουν την ασφαλή επαφή με τα τρόφιμα.  Τα ποιοτικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή τους, τα καθιστούν κατάλληλα για χρήση στον φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων.

Τα τρία διαφορετικά μεγέθη (για κανονικό γεύμα, τοστ και σνακ) σε χαρούμενα σχέδια αποτελούν έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο μεταφοράς των υγιεινών, σπιτικών γευμάτων και σνακ.

Η SANITAS, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα με τη νέα σειρά SANITAS Fun, συνεχίζει να παρέχει διπλή εγγύηση με κάθε προϊόν της.

Τα παιδιά σας τώρα απέκτησαν έναν καινούριο φίλο, τη νέα σειρά SANITAS Fun!

 

Η SANITAS

Εδώ και τουλάχιστον 50 χρόνια, τα περισσότερα νοικοκυριά στην Ελλάδα φιλοξενούν στα συρτάρια τους τουλάχιστον ένα προϊόν της οικογένειας SANITAS. Περισσότερο από μισό αιώνα, οι άνθρωποι που στελεχώνουν την ομάδα της SANITAS ερευνούν και καινοτομούν για όλα τα νοικοκυριά της Ελλάδας, δημιουργώντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων για τη μαγειρική, την περιποίηση της κουζίνας, αλλά και την φροντίδα όλου του σπιτιού. Αλουμινόχαρτο, σακούλες απορριμμάτων και εργαλεία καθαρισμού είναι ενδεικτικά κάποια από τα SANITAS προϊόντα που θα συναντήσετε σε κάθε σπίτι. Η SANITAS άλλωστε έχει καθιερωθεί στην καρδιά των Ελλήνων με το motto «SANITAS- SANITAS Διπλή Εγγύηση».