Τρίτη
11 Δεκεμβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3005RSS FEED
ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣΕΣΕΕ: Θα εξαντλήσει τη θητεία του ο Β. Κορκίδης
14/11/2017

Την απόφασή του να εξαντλήσει τη θητεία του γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας  (ΕΣΕΕ) Βασίλης Κορκίδης, με επιστολή του προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. 

«Όπως γνωρίζετε, η επόμενη χρονιά καθορίζεται από τον πιθανό τερματισμό του ελληνικού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 και στο πλαίσιο αυτού αναδεικνύονται και κρίσιμες συζητήσεις όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της μεταπρογραμματικής περιόδου. Ο ρόλος των κοινωνικών εταίρων σε αυτές τις διαδικασίες θα είναι καθοριστικός όπως επίσης και η θέση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στο υπό διαμόρφωση κοινωνικο-οικονομικό περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό και μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να εξαντλήσω τη θητεία μου ως προέδρου της ΕΣΕΕ», ανέφερε στην επιστολή.

Κατά τον κ. Κορκίδη, πρόκειται για απόφαση ευθύνης τόσο για τους εκλέκτορες που τίμησαν τον συνδυασμό του οποίου είναι επικεφαλής με την ψήφο τους, όσο και για τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που έχουν βρει στην ΕΣΕΕ έναν υπερασπιστή των συμφερόντων τους.

«Οι προκλήσεις είναι πολλές και πολυεπίπεδες και θα τις αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί συλλογικά», κατέληξε.