Τετάρτη
17 Οκτωβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2949RSS FEED
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗΜοναδική εμπειρία έζησε η ομάδα της Αν.Μακ.Θράκης στον τελικό του Run Greece
15/11/2017

Μοναδική εμπειρία έζησε η ομάδα της Αν.Μακ.Θράκης στον τελικό του Run Greece , στα πλαίσια του Αυθεντικού Μαραθωνίου. Με σλόγκαν τα «4Κ» αλλάζει το τρέξιμο τον τρόπο ζωής μας.

Τα «4Κ» πρόταση της αθλήτριας της ομάδας του Run Greece Αλεξ/πολης, Κωνσταντίας Στεργίου, έγιναν σλόγκαν στην διοργάνωση του τελικού ERGO 3χλμ που διεξήχθη χθες Κυριακή στην Αθήνα, με τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο, λίγα λεπτά πριν τον τερματισμό του 1ου Μαραθωνοδρόμου του Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Τα «4Κ» που μπορεί να προσφέρει το τρέξιμο και η άθληση σε όλες τις ηλικίες, αφήνει στην άκρη, τον Καναπέ, το Κοτσομπολιό, τον Καφέ, το Κάπνισμα και αλλάζει τρόπο ζωής στον άνθρωπο.

Η Περιφέρεια Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας αγωνίσθηκε με 20 αθλητές όλων των ηλικιών (από 18 έως 65+), 10 άνδρες και 10 γυναίκες, με καλύτερες κατατάξεις: ο Αλέξανδρος Χατζηαντωνίου του Εθνικού τερμάτισε 10ος, ενώ στην 13η θέση ήταν ο Τσιτάκ Σαλί του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης. Ακολούθησαν στην 20η o Γκάτζιος, στην 21η ο Βαφειάδης σε σύνολο 140 ατόμων, από τα 7 Run Greeceç

Ο χορηγός του τελικού Run Greece ERGO είχε αναλάβει όλα τα έξοδα όλων των αθλητών που βρέθηκαν στην Αθήνα και πήραν μέρος στον αγώνα, ενώ οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ είχαν προσέξει και την τελευταία λεπτομέρεια της αποστολής


Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης