Τετάρτη
17 Οκτωβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2949RSS FEED
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ CHOPARDΣημαντική βράβευση της Caroline Scheufele
16/11/2017

Στη διάρκεια ενός gala dinner με οικοδέσποινα την  Maria Pardo, αρχισυντάκτρια της ισπανικης εκδοσης του περιοδικού Marie Claire,  απονεμήθηκαν τα  15ο Prix de la Moda του Ισπανικού Marie Claire.  

Συγχρόνως το Marie Claire γιορτασε και τα 30 χρόνια από την εκδοσή του.  Η Πρόεδρος και Καλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard, παραβρέθηκε στην τελετή μαζί με τον πατέρα της κ. Karl Scheufele.

 

H Ισπανίδα ηθοποιός  Marta Hazas απένειμε στην  Caroline Scheufele  το Βραβείο του  Best International Jeweller designer  για τις συλλογές της High Jewellery όπως η  Red Carpet  και  The Garden of Kalahari, οπως επίσης και για την στήριξη πού προσφέρει στην βιώσιμη ανάπτυξη της κοσμηματοποιίας με το πολυετές πρόγραμμα  The Journey to Sustainable Luxury.

 

Σημαντικοί καλεσμένοι όπως ο  Karl Lagerfeld, η Angela Missoni, η  Frida Giannini, ο Stefano Pilati, ο Elie Saab, η  Carolina Herrera,  ο Manolo Blahnik,  ο Haider Ackermann, ο Tommy Hilfiger, ο Mario Testino, ο Peter Lindbergh και πολλοί αλλοι ηταν από τούς καλεσμένους των προηγουμένων ετών.

 

Η Υψηλή Κοσμηματοποιία στην  Chopard

 

Με ώθηση της  Caroline Scheufele,  η Chopard  High Jewellery  εμπλουτίσθηκε με μια σειρά από αστραφτερές συλλογές:   Red Carpet, Green Carpet, Silk Road, Temptations για να αναφέρουμε μερικές από αυτές, ολες αποκαλύπτουν την εμπειρία σε διαφορετικές καλλιτεχνικές τέχνες που ειναι αφιερωμένες  στην εξυπηρέτηση μιας εξαιρετικά σύγχρονης δημιουργικής εμπνευσης.  Μέσω αυτών των συλλογών, η High Jewellery κατάφερε να γίνει ένα αναγνωρισμένο κέντρο αριστείας της ελβετικής εταιρείας,  συμπεριλαμβανομένων ολων των φάσεων από τον σχεδιασμό μέχρι την παραγωνή.  Κάτω από τίς οδηγίες και το πάθος της Caroline Scheufele, οι τεχνίτες ενώνουν τά ταλέντα τους και την δεξιοτεχνία τους για να δημιουργήσουν πρωτότυπα έργα τέχνης,  πού συνδυάζουν παραδοσιακές τεχνικές και την πιο προχωρημένη τεχνολογία.

 

Όλα τα επαγγέλματα της Υψηλής Κοσμηματοποιίας μετέχουν στη δημιουργία αυτών των εξαιρετικών μοντέλων : σχεδιαστές, γλύπτες κεριού, κοσμηματοποιοί, κοφτες λίθων, καρφωτές λίθων, λουστραδόροι…  Από τίς γραμμές στους ογκους, από το σκάλισμα του χρυσού στους πολύτιμους λίθους, δίνουν ζωή στις δημιουργίες αυτές, συνδυάζοντας τά ταλέντα τους.  Αυτή η φυσική ροή και συμπληρωματική αλληλοεπίδραση ανάμεσα στις διαφορετικές  επιδεξιότητες, γινεται πραγματικότητα με την συγκέντρωση περιοσσότερων από 30 δεξιοτεχνιών κάτω από την ιδια στέγη.  Ένα  περιουσιακό στοιχείο πού η οικογένεια Scheufele είναι αποφασισμένη να συνεχίσει μεσω μιας σταθερής δέσμευσης να μεταδοθεί η εμπειρία στις προσεχείς γενεές όπως επίσης και η εκπαίδευση.


Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης