Πέμπτη
27 Ιουνίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3203RSS FEED
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΝΔ: Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
15/04/2019

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα έδωσε η ΝΔ για τα όσα δήλωσε από το βήμα της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας πως ο πρωθυπουργός θα ξυπνήσει απότομα από το μήνυμα που θα του στείλουν οι πολίτες στις εκλογές.

«Αφήνουμε τον Αλέξη Τσίπρα να κοιμάται ήσυχος και να ονειρεύεται ότι τον στηρίζει η μεσαία τάξη που ρήμαξε στους φόρους. Θα ξυπνήσει ούτως ή άλλως στις 26 Μαΐου και θα συνειδητοποιήσει τον καθημερινό εφιάλτη που προκάλεσαν οι επιλογές του σε όλους τους πολίτες. Ευτυχώς τη νέα του αυταπάτη θα την πληρώσει ο ίδιος και όχι ολόκληρη η χώρα».

Νωρίτερα, επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της εκλογικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτικής Συμμαχίας, που συγκροτήθηκε ενόψει των ευρωεκλογών.

«Δεν ξέρω αν με τον Ζόραν Ζάεφ θα πάρουμε το Νόμπελ Ειρήνης, πάντως αν υπήρχε Νόμπελ άστοχων προβλέψεων και καταστροφολογίας θα το έπαιρνε ο κ. Μητσοτάκης», είπε ο κ. Τσίπρας, κατηγορώντας τον πρόεδρο της ΝΔ ότι στηρίζει την επιχειρηματολογία του στο ψέμα. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχώς καταστροφολογεί, προέβλεπε όχι μόνο την καταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά την καταστροφή της οικονομίας», είπε ακόμη ο πρωθυπουργός.