Σαββατοκύριακo
22-23  Απριλίου 2017
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2407RSS FEED
Από τον διαγωνισμό-φιάσκο ως τα «αντίμετρα»: Κινητή γιορτή οι λίστες της κυβέρνησης

Το Φεβρουάριο του 2017, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε έλλειμμα 937 εκατ. ευρώ.

 

Η διερεύνηση των αιτίων της συντριβής του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας συνεχίζεται από τις αρχές.

 

Την  Αλίκη Κωνσταντοπούλου Περρωτή, μια εξαιρετική Ελληνίδα γνωστή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για το φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό της έργο,  τίμησε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

 
Πάσχα στους δρόμους: 26 νεκροί
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Στη νέα μάχη με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ρίχνεται η κυβέρνηση. Μετά τις απογοητευτικές εκτιμήσεις του Ταμείου σχετικά με την επίτευξη των στόχων για την ελληνική οικονομία και το ζήτημα των νέων μέτρων να προκαλεί νέες ανησυχίες, το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται στη Ουάσιγκτον για την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ.
Στο μεταξύ, στο ότι τα πλεονάσ

ΝΔ: Ο Αλ.Τσίπρας είναι εκτός πραγματικότητας
22/4/2017
ΝΔ: Ο Αλ.Τσίπρας είναι εκτός πραγματικότητας Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΝΔ, με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι «αποτελεί θετική εξέλιξη η αναθεώρηση των προβλέψεων του ΔΝΤ για το πρωτογενές πλεόνασμα του 2016».
«Η δραχμή (δεν) θα είναι λύση»
22/4/2017
«Η δραχμή (δεν) θα είναι λύση» Η ελληνική κρίση και οι επιχειρήσεις αποτροπής μιας άτακτης χρεοκοπίας της χώρας αποτέλεσαν αντικείμενο έντονων αντιπαραθέσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας αναδεικνύει τις οικονομικές και πολιτικές επιπτώσεις μιας πιθανής αποτυχίας του τρίτου προγράμματος προσαρμογής που θα είχε ως αποτέλεσμα την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ
22/4/2017
ΒΡΕΤΑΝΙΑ: ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ

Με 48%, έναντι 24% του Εργατικού Κόμματος, προηγείται το Συντηρητικό Κόμμα στη Βρετανία, έπειτα από την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στη χώρα.

 
Nature’s Food: Αληθινή τροφή, όπως προέβλεψε η φύση!
22/4/2017
Nature’s Food: Αληθινή τροφή, όπως προέβλεψε η φύση!

Η εταιρεία Nature’s Food ανταποκρινόμενη στις διατροφικές απαιτήσεις και θέλοντας να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των τετράποδων φίλων μας, δημιούργησε μια σειρά εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων φυσικής διατροφής, που περιέχουν 100% φυσικά συστατικά ελληνικής παραγωγής.

 
«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
22/4/2017
«ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» Το Θέατρο Τέχνης ταξιδεύει στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟ.ΜΕ, στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει στις 15 Μαΐου το έργο «Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο στο χώρο του εργοστασίου. Ένα από τα πλέον εμβληματικά έργα του Ιταλού νομπελίστα σε μετάφραση, διασκευή και σκηνοθεσία του Παντελή Δεντάκη.


Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω - δεν απαντώ

Δείτε τα αποτελέσματα

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης