Τρίτη
22 Ιανουαρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3047RSS FEED
Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Με υψηλούς τόνους και διαφωνίες άρχισε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και ’μυνας της Βουλής, όπου συζητείται η συμφωνία των Πρεσπών. 
Κόντρα υπήρξε νωρίτερα και για τη σύνθεση της Επιτροπής. Τελικώς, επελέγη η διαδικασία της κλήρωσης προκειμένου να οριστούν οι ανεξάρτητοι βουλευτές που θα μετέχουν. Οι Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Μαυρωτάς, θετικά διακείμενοι στη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι οι ανεξάρτητοι βουλευτές που, μετά την κλήρωση, θα μετέχουν στις εργασίες της Επιτροπής. 

Στο πλευρό των παιδιών της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» βρέθηκε για ακόμα μια φορά σύσσωμη η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, με πρωτοβουλία του κυρίου Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομίας είναι ανοιχτά για την υποβολή αιτήσεων τα ακόλουθα προγράμματα:

 

Δωρεάν κάδους οικιακής ανακύκλωσης συσκευασιών προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας σε κάθε νοικοκυριό της πόλης.

 
Βουλιάζει η οικονομία, χάνεται η Μακεδονία
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Εγκρίθηκε από την ολομέλεια η απόφαση της Επιτροπής Απασχόλησης να ενισχυθεί το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ESF+) και να γίνουν οι νέοι και τα παιδιά οι κύριοι δικαιούχοι.

 

ΝΔ: ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
22/1/2019
ΝΔ: ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Tην παραίτηση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Διαφθοράς, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, «μόλις τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και εν μέσω χειρισμού υποθέσεων μεγάλου δημοσίου ενδιαφέροντος», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

 
ΙΩ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟ 2018
22/1/2019
ΙΩ. ΒΡΟΥΤΣΗΣ: ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟ 2018

«Τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ του περασμένου Δεκεμβρίου δείχνουν επιβράδυνση της απασχόλησης για το 2018, με τη μερική απασχόληση να ανέρχεται στο ιλιγγιώδες 56,22% και την εγγεγραμμένη ανεργία στον ΟΑΕΔ να έχει εκτοξευτεί σε ιστορικό ρεκόρ» δήλωσε ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης.

 

ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!
22/1/2019
ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!

H Beauty Day, ο θεσμός που καθιέρωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (Π.Σ.Β.Α.Κ.), με πρόταση του Προέδρου του κ. Θεόδωρου Γιαρμενίτη, ο οποίος υλοποίησε την έμπνευση της Αισθητικού – Συγγραφέως κας Τιμοθέας Πατζίκα, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Μαΐου 2009 στο Ζάππειο.

 

ΣΙΩΠΗ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΝΟΥ
22/1/2019
ΣΙΩΠΗ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΟΥ ΝΟΥ

Η Ρενέ Ρεβάχ από ΅ικρή εξοικειώθηκε ΅ε τις καταδύσεις και το βυθό, κάτι που σε πολλούς από ε΅άς φαίνεται ΅ακρινό και ίσως ΅ας φοβίζει ΅ερικές φορές. Μας φοβίζει οτιδήποτε δεν είναι ορατό κάτω από τη επιφάνεια του νερού.Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω - δεν απαντώ

Δείτε τα αποτελέσματα