Δευτέρα
27 Μαρτίου 2017
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2381RSS FEED

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ
27/3/2017
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΗ «Ισχυρή Ευρωζώνη σημαίνει ανάπτυξη, νέες θέσεις εργασίας και μια πιο δίκαιη κοινωνικά Ευρώπη» σημειώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 ετών από τη Συνθήκη της Ρώμης.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΘ
27/3/2017
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΘ Ξεκινάει άμεσα η έναρξη της διαδικασίας αξιολόγησης των προσφορών και τα βήματα που προβλέπονται στους όρους του διαγωνισμού, για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, μετά την ολοκλήρωση της υποβολής των δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
27/3/2017
ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δενδροφύτευση σε ολόκληρη τη Γλυφάδα, με εκατοντάδες μεγάλα δέντρα και φυτά να τοποθετούνται στο πλαίσιο των ευρύτατων αναπλάσεων στις πλατείες, τα πάρκα, τα πεζοδρόμια και τις παιδικές χαρές της πόλης που είναι σε εξέλιξη ή έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα.

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
27/3/2017
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Ο πολυβραβευμένος Ποιητής και Λογοτέχνης Μάριος Μιχαηλίδης, οι Εκδόσεις Γαβριηλίδη και το Σπίτι της Κύπρου, παρουσιάζουν δύο νέα βιβλία του σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
Ναι
Όχι
Δεν ξέρω - δεν απαντώ

Δείτε τα αποτελέσματα