Τετάρτη
20 Φεβρουαρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3075RSS FEED
ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑΚ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
13/02/2018

Επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση της Novartis αλλά και για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, έκανε λόγο για «εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης».

Σε δήλωσή του από την Εύβοια όπου περιοδεύει, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επεσήμανε ότι «άκουσα τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό».

«Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Novartis», συμπλήρωσε και συνέχισε: «Και επειδή παριστάνει ότι δεν άκουσε τις θέσεις μου θα τις επαναλάβω για να μην έχει την παραμικρή απορία: Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά είπαμε, από την πρώτη στιγμή, όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες».

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι «είναι αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην Πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τους ισχυρισμούς τους». Υπογράμμισε, δε, ότι «το Κράτος Δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια, ενώ τόνισε ότι «ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δισ. ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του». «Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει και τον τιμητή της κάθαρσης όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.