Τρίτη
16 Απριλίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4958RSS FEED
ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙΠαγκόσμια πρεμιέρα για το Nissan PULSAR Nismo Concept
16/10/2014

Σύμφωνο με την αντίληψη που διέπει όλα τα μοντέλα της Nismo, το PULSAR  Nismo Concept, πραγματοποίησε το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το PULSAR Nismo Concept, συμπυκνώνει την ουσία των σπορ επιδόσεων, τοποθετώντας τον οδηγό στο επίκεντρο της δράσης. Έχοντας ως γνώμονα την  αξιοποίηση των 30 ετών εμπειρίας και τεχνογνωσίας της Nismo, το PULSAR Nismo Concept έχει ανασχεδιαστεί εκτενώς, προκειμένου  να προσφέρει ακόμα  πιο έντονη και πιο συναρπαστική οδηγική εμπειρία. 

Το σατέν γκρι χρώμα –σήμα κατατεθέν των μοντέλων Nismo-  “αγκαλιάζει” τη σιλουέτα του αυτοκινήτου, που έχει σχεδιαστεί  έπειτα από εκτεταμένη αεροδυναμική ανάλυση. Ο δυναμικής εμφάνισης εμπρός προφυλακτήρας διαθέτει μεγαλύτερους αεραγωγούς, καθώς και εντυπωσιακούς αεραγωγούς ψύξης φρένων.  Οι βαθύτερες πλαϊνές ποδιές, το χαμηλωμένο προφίλ, καθώς και  οι 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου  με ελαστικά διαστάσεων 235/35 R19, τονίζουν στο έπακρο τον καθαρόαιμο σπορ χαρακτήρα του PULSAR Nismo, με τη διπλής απόληξης εξάτμιση στον πίσω προφυλακτήρα να του προσδίδει την γνώριμη αγωνιστική χροιά. Επιπλέον στοιχεία όπως η πίσω αεροτομή από ανθρακόνημα, οι πλαϊνές ποδιές, οι θόλοι των τροχών, καθώς και τα φώτα με ειδική επίστρωση σκούρου χρώματος, προσδίδουν μια ξεχωριστή αγωνιστική εμφάνιση στο μοντέλο. 

Στο εσωτερικό, το PULSAR Nismo Concept  προδιαθέτει οδηγό και επιβάτες για μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης, με φόντο κόκκινου χρώματος στο ταχύμετρο, σπορ πεντάλ, αλλά και αγωνιστικού τύπου  καθίσματα Alcantara σε κόκκινο και μαύρο δέρμα, που ταιριάζουν άψογα με την αντίστοιχη επένδυση στο  τριάκτινο τιμόνι.

Κάτω από το κέλυφος, το PULSAR Nismo Concept  φιλοξενεί  ένα αναθεωρημένο σύστημα ανάρτησης, ειδικά ρυθμισμένο για οδήγηση σε πίστα.  Επιπλέον, το  σύστημα διεύθυνσης του PULSAR Nismo Concept  έχει δεχθεί και αυτό ειδικές ρυθμίσεις προκειμένου να έχει ακόμα πιο άμεση απόκριση, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπειρία οδήγησης για τον τυχερό οδηγό του.