Πέμπτη
4 Ιουνίου 2020
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3546RSS FEED
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕ Η ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥΔήλωση της επικεφαλής "Πρώτα το Φάληρο"
12/09/2019

Για τις πρόσφατες εξελίξεις στον Δήμο μίλησε η Βίκυ Ανδρικοπούλου, επικεφαλής του συνδυασμού Πρώτα το Φάληρο.

 

Συγκεκριμένα:


Αξιότιμοι Παλαιοφαληριώτες και Παλαιοφαληριώτισσες,

οι δημοτικοί σύμβουλοι Τάσος Βουλγαράκης και Νίκος Κουερίνης που εξελέγησαν με τον Συνδυασμό "ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" με την "συμπεριφορά" τους έθεσαν τους εαυτούς τους εκτός Παράταξης.

Ημέρες καν πριν ορκιστούν, κι άρα αποκτήσουν πολιτική υπόσταση εν τοις πράγμασι, έσπευσαν να δηλώσουν ότι αποχωρούν από την Παράταξη επικαλούμενοι αστειότητες και κατά φαντασίαν λόγους....

Δεν σεβάστηκαν ούτε τις ΑΡΧΕΣ ούτε τις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ  που έδιναν προεκλογικά στον Φαληρικό λαό ούτε και την Παράταξη που τους ΕΞΕΛΕΞΕ!

Κι όταν αναφέρω τους ΕΞΕΛΕΞΕ ο Συνδυασμός "ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ"  κυριολεκτώ,  καθώς το συνολικό άθροισμα των ψήφων και των δυο εξ αυτών, δεν αρκεί για το εκλογικό μέτρο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑΣ ΕΔΡΑΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο Π. Φαλήρου! Αυτό και μόνον αρκεί για να αποδείξει περίτρανα πως οι έδρες ΔΕΝ τους ανήκουν ηθικά τουλάχιστον!

Εκλέγομαι 29 συνεχόμενα χρόνια στο Δήμο Π. Φαλήρου με την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας και το έργο μου είναι γνωστό και καταγεγραμμένο. Είναι θλιβερό ο πρωτοεμφανιζόμενος δημοτικός Σύμβουλος Τάσος Βουλγαράκης και ο μόλις έχοντας διατελέσει παλαιότερα  μια τετραετία σύμβουλος Νίκος Κουερινης, να ξεκινάνε την νέα θητεία στο δημοτικό συμβούλιο με μια ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.

Βεβαίως οφείλω κι εγώ να κάνω την αυτοκριτική μου. Εγώ επέλεξα τους συγκεκριμένους  να συμμετάσχουν στον Συνδυασμό "ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" κι εγώ έχω την ευθύνη αν κάποια "αβγά" αποδείχθηκαν κλούβια!

Η Παράταξη "ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ" βρίσκεται αδιαλείπτως στις επάλξεις, τιμώντας το ποσοστό των Παλαιοφαληριωτών που μας ψήφισε αλλά κι αυτούς που δεν μας ψήφισαν, με τον ίδιο σεβασμό και την ίδια αυταπάρνηση σας βεβαιώνω πως θα αγωνιστούμε για την υπεράσπιση και μόνον των συμφερόντων των δημοτών μας και της πόλης μας.

Την δημόσια αντιπαράθεση που με μεγάλη αγωνία προσπαθούν να καλλιεργήσουν οι δυο συγκεκριμένοι  για την ανύψωση των μικρών τους "εγώ" και με καταληκτικό στόχο την  προσωπική τους  προβολή ώστε να αυξήσουν αναγνωρισιμότητες....  προς μεγάλη τους λύπη δεν θα την τροφοδοτήσω.

Μια νέα δημοτική περίοδος ξεκινάει με το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο να διεξάγεται την προσεχή Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019. Τα βλέμματά σας όπως είναι φυσικό είναι στραμμένα στο να διοικηθεί ο Δήμος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι από πλευράς μας θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση.

Κατά συνέπεια, είναι καιρός  για  δουλειά και έργο! Τα προβλήματα δεν περιμένουν, απαιτούν άμεσες λύσεις  κι αυτό το ξέρουμε πολύ καλά όσοι υπηρετούμε με συνέπεια και συνέχεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ και πολλά χρόνια.

 

Με μεγάλη εκτίμηση στον Φαληρικό Λαό

ΒΙΚΥ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΦΑΛΗΡΟ"