Τετάρτη
24 Απριλίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3139RSS FEED
Αδίστακτοι ηθοποιοί
Γράφει ο
Γιώργος Παντάκης

Ο ένας με τις εσωτερικές αριστερές του ενέργειες, ενώ εκτός χώρας ειναι προσκυνημένος στον Δυτικό κόσμο.

Ο άλλος πετάει υπερφίαλες πατριωτικές κορόνες ενώ ταυτόχρονα βάζει πλάτη στην αριστερά να καταστρέφει την πατρίδα. Και οι δύο όμως αποβλέπουν να σωθούν.

Εν ολίγοις, ο ένας σώζει τον άλλον και οι δυο μαζί καταστρέφουν την χώρα Τόσο απλό.

Αν δεν ήταν συμφωνημένα τα όσα είπε ο ΥΕΘΑ για την κυβέρνηση και το Σκοπιανό θα είχε «απολυθεί» από χθες. Δεν «απολύθηκε». Παραμένει στην θέση του.

Και όχι μόνο παραμένει, αλλά αντί αυτού βγήκε ο ΠτΒ, ξέρετε ο συνεπώνυμος της Μάρθας, παίρνοντας ένα ύφος «ξαφνιασμένο», παριστάνοντας τον ανήξερο, και δήλωσε «Έκπληξη και απορία» για τη ρητορική του Πάνου Καμμένου. Τόσο σε σχέση με το plan B που πρότεινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, όσο και με την πρόσκληση προς τις ΗΠΑ να αναπτύξουν στρατιωτικές βάσεις και σε άλλα σημεία της Ελλάδας πέραν της Σούδας».

Αυτό ήταν το αποκορύφωμα του σανού που προσφέρουν στα ταλαίπωρα ζωντανά.

Πριν λίγες ημέρες το αφεντικό του είχε συμφωνήσει για επέκταση της Αμερικανικής βάσης στην Σούδα, εγκατάσταση στρατιωτικών και κατασκοπευτικών αμερικανικών drones στη Λάρισα και μία βάση ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη. ΟΥΑΑΑΑΟΥ κ. Βούτση ο Βόλος σας ξάφνιασε;;

Τέσσερα χρόνια όλοι μαζί σκηνοθετούν και εκτελούν με μαθηματική ακρίβεια. Σαν ένας καλοστημένος θίασος.

Παίζουν θέατρο σε βάρος της χώρας για να στηρίξουν τις καρέκλες τους. Νομίζουν ότι έτσι θα αποφύγουν αυτά που τους περιμένουν μόλις φύγουν. Αυτό φοβούνται.

Άλλωστε μην ξεχνάμε η Ελλάδα δίδαξε πρώτη στον κόσμο το θέατρο. Το δράμα σήμερα συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, με τις κομματικές εφημερίδες των ΣΥΡΙΖΑΝΝΕΛ σε ρόλο κομπάρσων.

Και σίγουρα δεν θα σταματήσουν εκεί. Το σενάριο έχει πολύ βάθος ακόμα, διότι θα πρέπει να πειστεί και ο τελευταίος Έλληνας. Όχι μόνο οι σανοφάγοι φίλοι τους.

Δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι, μόνο κακό μπορούν να κάνουν. Δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε καλό, πατριωτικό, κοινωνικό ή λαϊκό. Μοναδική τους ιδεολογία το βόλεμα. Και ιδεοληψία η καταστροφή.

Τσίπρας Καμμένος είναι ένα σώμα μια ψυχή. Φούστα-μπλούζα που λέει ο λαός. Ή αν προτιμάτε, ένας θίασος. Ένας θίασος με παραστάσεις εντός κι εκτός Ελλάδας, για την εξαπάτηση Ελλήνων και ξένων.

Πάντα όμως όταν το θέατρο σταματάει έρχεται η πραγματικότητα. Και σε αυτήν την περίπτωση θα είναι οδυνηρή.

 

ΥΓ.  Για να μην μπερδευόμαστε. Και να τον «απολύσει» το αφεντικό, πάλι στημένο θα ειναι. Είπαμε, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΈΝΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ. Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη. Το μέλλον τους και μόνο φροντίζουν