Τρίτη
19 Ιουνίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2829RSS FEED
Ο στόχος είναι άλλος
Γράφει ο
Τάσος Κορώσης

Απευθύνομαι σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων και όλους τους πολιτικούς. Στον πρωθυπουργό της Ελλάδος, στον κ. Μητσοτάκη, στον κύριο Σαμαρά, στον κύριο Βενιζέλο, στον κύριο Σημίτη, στον κύριο Κουτσούκο, στον κύριο Θεοχάρη που έφερε τον «μεγάλο αδερφό» και έκλεισε το 50% των καταστημάτων της χώρας και σε όλα τα ΜΜΕ.

Όταν είχα πάει στο Παρίσι, συναντήθηκα με έναν φίλο μου γνωστό δημοσιογράφο και συγγραφέα και με ρώτησε, ”μήπως οι πολιτικοί σας είναι τρελοί”;

Γιατί ποιοι κάνουν φοροδιαφυγή αφού τα μισά καταστήματα της Ελλάδος έχουν κλείσει; Κι αν κάποιος κάνει φοροδιαφυγή ας βάλουν επόπτη, όπως είχαν βάλει και σε μένα που ήμουν ιδιοκτήτης του κινηματογράφου RIVOLI και είχαν βάλει επόπτη να κόβει τα εισιτήρια.

Αυτό θα πρέπει να κάνουν σε όσους νομίζουν ότι κάνουν φοροδιαφυγή!

Όταν όλοι αυτοί λένε φοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή τότε λένε και οι δανειστές μας της Ε.Ε. αφού αυτοί έχουν λεφτά γιατί να τους χαρίσουμε τα δάνεια; Κι έτσι έχουν εξαθλιώσει τον Ελληνικό λαό για να κάνουν τι; Παίρνουν τα χρήματα από τους ηλικιωμένους και τους συνταξιούχους για να δείξουν φιγούρα ότι μπορούν να εξοφλήσουν τα δάνεια. Δυστυχώς όμως ο στόχος είναι άλλος και τον γνωρίζουν όλοι πάρα πολύ καλά.

Και θα σας διηγηθώ μια αληθινή ιστορία που μοιάζει με τους Έλληνες πολιτικούς και τους Ευρωπαίους.

Μια ομάδα από πλούσιους και επιστήμονες χαρτοπαίχτες είχαν κάνει ένα γκρουπ και  έπαιζαν  χαρτιά. Ξαφνικά έμαθαν ότι κάποιος πολύ φτωχός πούλησε ένα ακίνητο και πήρε πάρα πολλά χρήματα. Τότε έστειλαν κάποιον να του προτείνει να μπει στο γκρουπ και να παίξει χαρτιά. Αυτός το θεώρησε μεγάλη τιμή επειδή οι άλλοι ήταν ανώτεροι σε όλους τους τομείς. Τελικά δεν του άφησαν μία. Αυτό ακριβώς έπαθε και η Ελλάδα με τους Ευρωπαίους πολιτικούς που καμάρωναν ότι θα είναι κοντά με τους ποιο διάσημους πολιτικούς. Φυσικά τους πολιτικούς τους τρώνε οι γενικοί σύμβουλοι και οι διανοούμενοι. Αντί να διαλέγουν συμβούλους από το πανεπιστήμιο του πεζοδρομίου, παίρνουν ανθρώπους που είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο και διαβάζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς καμία κοινωνική μόρφωση κι έτσι καταστρέφουν τους πολιτικούς μας.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης