Σαββατοκύριακo
21-22  Ιούλιος 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2862RSS FEED
Για την ευθύνη των δημοσίων υπαλλήλων
Γράφει ο
Τάσος Κορώσης

Το κείμενο που ακολουθεί αφορά την ευθύνη που πρέπει να έχει κάθε δημόσιος υπάλληλος, γιατί υπάρχουν άνθρωποι ευγενέστατοι και άνθρωποι που δεν παίζονται.

Πριν από χρόνια ήμουν ιδιοκτήτης του κινηματογράφου RIVOLI και ένας νεαρός κάπνιζε. Τον έβγαλαν έξω δύο αστυνομικοί και ο ένας άρχισε να τον χτυπάει αντί να του κάνει μήνυση. Έτσι ο άλλος αστυνομικός αντέδρασε με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια οι δύο αστυνομικοί.

Με αυτό θέλω να πω το εξής, ότι μέσα στις δημόσιες υπηρεσίες υπάρχουν πάρα πολλοί που είναι σωστοί και πιο λίγοι που χαλάνε την εικόνα. Διότι το παίζουν ορισμένοι εισαγγελείς αφού το κράτος τους έχει δώσει πολλά δικαιώματα και θα πρέπει να τα χρησιμοποιούν σωστά.

Όταν κάποιος λόγω της κρίσεως χρωστάει στην εφορία, θα πρέπει πρώτα να του στείλουν ειδοποίηση και μετά αν δε συμμορφωθεί να προχωρήσουν σε κατάσχεση. Δε μπορεί απροειδοποίητα να σου κάνουν κατάσχεση. Και αντί για 6.000€ με την κατάσχεση πήγαινε 3.000€ επιπλέον; Αυτά τα ξέρει ο Υπουργός Οικονομικών;  Γιατί ένας επαγγελματίας έχει πάρα πολλά προβλήματα και φυσικά θα πρέπει να υπάρχει και μια υπηρεσία παραπόνων που να μπορεί ο πολίτης να βρει το δίκιο του.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης