Πέμπτη
21 Μαρτίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3105RSS FEED
Πρώτο ραντεβού μετά το διαζύγιο: Τι να προσέξετε!
23/02/2018

To να βγει κανείς πρώτη φορά ραντεβού μετά από ένα διαζύγιο είναι τόσο συναρπαστικό, αλλά και τρομακτικό. Από τη μια πλευρά, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον που να βρίσκεις ελκυστικό, ενώ η αίσθηση του να σας βρίσκουν ελκυστική είναι και ενδιαφέρουσα και θετική και σας γεμίζει χαρά. Από την άλλη πλευρά, η σκέψη του να έλθετε κοντά με κάποιον άλλο, σας δημιουργεί προβληματισμό. Πώς θα ξαναμπείτε στο «παιχνίδι»; Aκολουθήστε τις συμβουλές που ακολουθούν.

Μην τα παίρνετε όλα τόσο σοβαρά.

Το διαζύγιο είναι σίγουρα μια επώδυνη διαδικασία, αλλά μήπως είναι ώρα να χαρείτε λίγο κι εσείς; Βγείτε, έξω, διασκεδάστε και γνωρίστε άλλους ανθρώπους- θα σας κάνει καλό!

Μην ξεχνάτε τον σεβασμό.

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι δείγμα αυτοπεποίθησης. Όταν δείχνετε σεβασμό στους άλλους, τότε και οι άλλοι θα σας συμπεριφερθούν με σεβασμό.

Κάντε τον άλλο να νιώσει άνετα.

Να φέρεστε στους άλλους όπως θέλετε να φέρονται οι άλλοι σε εσάς.

Εστιάστε στο ραντεβού σας- όχι στον εαυτό σας.

Μην προσπαθείτε τόσο πολύ.

Δεν χρειάζεται να “πουλήσετε” τον εαυτό σας. Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας για να εντυπωσιάσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ατημέλητοι στο ραντεβού σας. Η πρώτη εντύπωση έχει πάντα μεγάλη σημασία.

Ξεχωρίστε την πραγματικότητα από τις απόψεις σας.

Σε ένα ραντεβού μετά το διαζύγιο, μια συνηθισμένη ερώτηση που θα δεχθείτε είναι “Γιατί τέλειωσε ο γάμος σου”; Φροντίστε να ξεχωρίσετε τα γεγονότα από τις εμπειρίες σας και μην αφήνετε τα δραματικά στοιχεία να σας επηρεάσουν.

Να είστε αυθεντικός.

Μην ξεχνάτε να είστε ο εαυτός σας.

Χαμογελάστε.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό από ένα όμορφο χαμόγελο.

Μην κρύβετε τον ενθουσιασμό σας.

Τίποτα δεν θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω περισσότερο από την πεποίθηση ότι η ζωή σας είναι όμορφη και ότι θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Μην το κάνετε επειδή αισθάνεται μόνος/η ή επειδή απλώς θεωρήσατε ότι ήλθε η ώρα να το κάνετε. Θυμηθείτε, το να βγείτε ραντεβού πρέπει να σας κάνει χαρούμενους -φροντίστε να περάσετε καλά.

Οι παραπάνω συμβουλές μπορεί να μοιάζουν εύκολες, δεν πρόκειται όμως να σας φέρουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, αν δεν είστε έτοιμοι να πάτε παρακάτω.

 

http://www.stogiatro.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=43527:proto-rantevoy-meta-to-diazygio-ti-na-proseksete&catid=25:sex-euzwia&Itemid=138