Πέμπτη
21 Μαρτίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3105RSS FEED
Τσίπρας: Μήπως Φαέθων τελικά;
Γράφει ο
Κώστας Χατζιδάκης

Όχι ότι είναι ο επί κεφαλής μιας ομάδας πολιτικών προδοτικών τρωκτικών, όπως λένε μερικοί...

Όχι ότι δεν είναι -αν και αδιάβαστος- ένας καλός και ακούραστος ρήτορας και μαχητής.

Και πράγματι πέσανε στην πλάτη του τόσα, όσα ποτέ άλλοτε σε άλλον πολιτικό, προερχόμενα μάλιστα πολλά και από προηγούμενους...

Και όχι ότι είναι εύκολο να αντιμετωπίσει κανείς τελικά σήμερα: και την οικονομική - κοινωνική κατάρρευση, και την πολεμοχαρή μανία του τουρκαλά, και το Σκοπιανό, και το Κυπριακό, και την κρίση στην Ευρώπη, και την σκληρότητα μερικών εκεί, και επανεξοπλισμό μας, αλλά και την πολυπρόσωπη σκληρή αντιπολίτευση...

Μπορούν όλα αυτά να αντιμετωπιστούν από έναν εμμονικό άψητο νεαρό με μηδενική προσωπική ιστορία, ο οποίος δεν άφησε τις αξίες μας απείραχτες με τις διακηρύξεις περί... αθεΐας του, περί "υπερήφανων" και περί ανεξέλεγκτης υιοθεσίας… (Θάδινε ποτέ τα δικά του παιδιά εκεί;...)

Επίσης με το να πλειστηριάζει τα σπιτάκια των φτωχομεσαίων και να μεταβάλλει σε επαίτες τους ηλικιωμένους ή να εξοντώνει το πνεύμα όπου, αντί ενίσχυσής του, γηπεδοποιεί την Ελλάδα αλλά και εξαχρειώνει την οικογένεια στο βαθμό που καθημερινά βλέπουμε στα ΜΜΕ των τόσο άθλιων επιλογών!

Όλα αυτά και πολλά άλλα γίνονται λόγω πλήρους άγνοιάς των κανόνων Ηγεσίας, αλλά και με τις ασυγχώρητες επιλογές του των απίθανων, άσχετων ανήμπορων φίλων-συνεργατών του!

Νόμιζε και νομίζει ότι με αυτούς μπορεί να ανταπεξέλθει όλων των πιο πάνω;...

Δείτε φάτσες και... δεξιότητες στα υπουργεία, στις κρίσιμες θέσεις ή στην ΕΡΤ του, και θα καταλάβετε...

Μια πραγματικά ασυγχώρητη εμμονή τού καπετάνιου και τής θλιβερής παρέας του ως πλήρωμα λοιπόν, που μας ρίχνει όλους στα βράχια, λόγω πολιτικής βλακείας, πείσματος, αρχομανίας και μετρίας αντιλήψεως..

Και δεν βρίσκεται επιτέλους ένας Άνδρας. Άνδρας και Έλληνας!