Σαββατοκύριακo
20-21  Ιούλιος 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5053RSS FEED
ΘΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος στο APIVITA Experience Store
02/06/2014

Η 5η Ιουνίου έχει οριστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Γιορτάζεται σε ολόκληρο τον κόσμο από το 1972 και δίνει μια ακόμη ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα κρίσιμα περιβαλλοντικά προβλήματα.

Είναι μια μέρα που έρχεται να μας υπενθυμίσει την προστιθέμενη αξία του περιβάλλοντος για την ανθρωπότητα και το μέλλον του πλανήτη. Ταυτόχρονα είναι μια μία μέρα γιορτής για ό,τι έχει επιτευχθεί στον τομέα της προστασίας του. 

Η ημέρα αυτή επιλέχθηκε για να εγκαινιαστούν τα Green Talks, μια συνέργεια της APIVITA και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture (www.elculture.gr) και να ανοίξει ο χώρος σε ανθρώπους, ομάδες, οργανώσεις και πρωτοβουλίες που προσθέτουν κάτι θετικό στον αγώνα για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Από τη «σκηνή» του Hippocrates Lecture Hall, της αίθουσας εκδηλώσεων του APIVITA Experience  Store θα περάσουν 15 ομιλητές, που μέσα από σύντομες και περιεκτικές παρουσιάσεις, αλλά και με χρόνο για ερωτήσεις και συζήτηση, θα μας υπενθυμίσουν όλους τους λόγους για τους οποίους μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον του πλανήτη!