Σαββατοκύριακo
18-19  Μαίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4990RSS FEED
ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣΈχεται το νέο iPad Pro
07/12/2015

Το νέο iPad Pro, με την εκπληκτική οθόνη Retina 12,9’’, φέρνουν στους πελάτες τους η COSMOTE και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. 

Το iPad Pro έχει την μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης Retina από όλες τις συσκευές iOS με 5,6 εκατ. pixel, για εξαιρετική ευκρίνεια, είναι απίστευτα λεπτό και ελαφρύ.

Διαθέτει νέο επεξεργαστή τρίτης γενιάς Α9Χ - 64bit, αναβαθμισμένη iSight κάμερα 8MP με καταγραφή video 1080p HD, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch iD για μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά και διπλάσια ταχύτητα δεδομένων στη σύνδεση wifi.

Στα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά του iPad Pro συγκαταλέγονται, επίσης, το Apple Pencil1 και το Smart Keybord με απεριόριστες δυνατότητες, η αυτονομία μπαταρίας που αγγίζει τις 10 ώρες, καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 9.

Με το iPad Pro 4G μπορεί κανείς να σερφάρει στο Internet, να χρησιμοποιεί προηγμένες multimedia εφαρμογές, να στέλνει και να λαμβάνει μεγάλα αρχεία με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του 4G δίκτυου της COSMOTE, του Νο1 δικτύου σε πληθυσμιακή κάλυψη, που προσεγγίζει το 80% του πληθυσμού της χώρας.

Στα καταστήματα COSMOTE - ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές θα βρουν το νέο iPad Pro στην έκδοση 4G στα 1.279€ (χωρητικότητα 128GB), ενώ η έκδοση Wifi διατίθεται στα 989€ (τα 32GB) και στα 1.169€ (τα 128GB). Το iPad Pro διατίθεται φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Mobile Internet AnyWay, και με 24 άτοκες δόσεις, σε τρία χρώματα: γκρι, ασημί και χρυσό.

Μια κορυφαία συσκευή από την Apple που σε συνδυασμό με το προηγμένο 4G της COSMOTE απογειώνουν την εμπειρία Mobile Internet των χρηστών.