Δευτέρα
26 Φεβρουαρίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4908RSS FEED
Νέα οδοντιατρικά εμφυτεύματα
25/02/2015
Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με απόλυτη βιολογική συμβατότητα, κορυφαία σταθερότητα και εγγύηση εφ’ όρου ζωής προσφέρουν τα νέα οδοντιατρικά εμφυτεύματα PALTOP.

Τα νέα εμφυτεύματα, τα οποία ανατρέπουν τα δεδομένα στην προσθετική οδοντιατρική, θα παρουσιαστούν σε Ημερίδα την οποία διοργανώνει το τμήμα Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ABH Medical Group.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 10:00-12:00, στο ABH Medical Group (Βασ. Γεωργίου 12 & Λαοδίκης 33-35, Γλυφάδα) στα πλαίσια του Προγράμματος Συνεχούς Επιμόρφωσης των Οδοντιάτρων – Συνεργατών του ABH Medical Group.

Την παρουσίαση των νέων εμφυτευμάτων, θα κάνει ο διάσημος Ισραηλινός προσθετολόγος Gil Asafrana B.M.Sc, DMD, Oral Rehabilitation Specialist, Διευθυντής Τμήματος Προσθετικής Αποκατάστασης του Νοσοκομείου Belinson του Τελ Αβίβ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα  θα παρουσιαστεί η νέα σειρά εμφυτευμάτων κωνικής σύνδεσης Conical της PALTOP με τις  μοναδικές  καινοτόμες  ιδιότητες.

Το νέο σύστημα κωνικής σύνδεσης της PALTOP θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Μάιο από την Ariston Dental – Π. Παγκράτης.

Η συμμετοχή  στην Ημερίδα είναι ελεύθερη αλλά η προεγγραφή είναι απαραίτητη λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι οδοντίατροι θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στο τηλ. 210 8949090 ή να δηλώσουν συμμετοχή στοhttp://www.abh-medicalgroup.com/news/seminar.htm

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ  ΝΕΩΝ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

• Το Single Unit Abutment συνδέεται με το εμφύτευμα αμέσως με την τοποθέτηση του εμφυτεύματος ή στην αποκάλυψή του. Το μέγεθος του Single Unit Abutment επιλέγεται ανάλογα με το διαβλεννογόνιο ύψος. Αφού συνδεθούν, το Single Unit Abutment και το εμφύτευμα λειτουργούν ως μία ενσωματωμένη μονάδα (One Abutment – One Time).
• Όλα τα προσθετικά στάδια λαμβάνουν χώρα στο επίπεδο των μαλακών ιστών. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα τόσο για τον ασθενή όσο και για τον κλινικό.
• Το κοίλο διαβλεννογόνιο προφίλ ανάδυσης (Concave Profile) του Single Unit Abutment καθιστά εφικτή την επούλωση και ωρίμανση των μαλακών ιστών σε παχύτερη και σταθερή μορφή.
• Καθώς το Single Unit Abutment είναι ένα ενιαίο, συμπαγές (μονομπλόκ) εξάρτημα, χωρίς αυλό διέλευσης βίδας, εκμηδενίζει τη διείσδυση βακτηριδίων και άλλων μολυσματικών παραγόντων στη σύνδεση μεταξύ του εμφυτεύματος και του στηρίγματος.
• Η προσθετική αποκατάσταση μπορεί να είναι είτε κοχλιούμενη επί του Single Unit Abutment είτε συγκολλούμενη επί στηρίγματος το οποίο κοχλιώνεται στο Single Unit Abutment.

Το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του ABH Medica lGroup και η Ariston Dental – Π. Παγκράτης συνεργάζονται για να παρέχουν τα καλύτερα κλινικά και αισθητικά αποτελέσματα στους ασθενείς και τους συνεργάτες της κλινικής με την εφαρμογή των καινοτομικών οδοντικών εμφυτευμάτων Advanced της PALTOP Germany GmbH.


www.abh-medicalgroup.com