Δευτέρα
23 Σεπτεμβρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3291RSS FEED
ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗΝΔ ΓΙΑ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ: ΚΟΥΝΑ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ
14/03/2019

Την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας κουνά το δάχτυλο με θράσος, την ώρα που θα όφειλε να ζητήσει επιτέλους μια συγγνώμη για τα δεινά που έφερε στους Έλληνες, και ιδιαίτερα στη μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους».

Σύμφωνα με τη Ν.Δ., «θα μείνει μόνος του στον κόσμο της αλαζονείας του. Γιατί οι Έλληνες θα τον τιμωρήσουν, όπως του αξίζει, στις 26 Μαΐου».

«Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αντιπολίτευση που καταστροφολογούσε διαρκώς και ευτυχώς για τη χώρα, την οικονομία και την κοινωνία αυτή η καταστροφολογία διαψεύδονταν διαρκώς» ανέφερε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην «καταστροφολογία» για τον κόφτη σε μισθούς και συντάξεις, λέγοντας πως, αντί γι' αυτόν ήρθε η υπεραπόδοση, η εφάπαξ 13η σύνταξη και τα κοινωνικά μερίσματα του 2017 και του 2018.

Αναφέρθηκε και στη συμφωνία του Eurogroup για την ελάφρυνση και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους και μίλησε για την «εφεύρεση» του τέταρτου μνημονίου, «το οποίο μάλιστα ο κ. Μητσοτάκης μας ενημέρωσε ότι κάποιος εξωγήινος κάπου στον Υμηττό τού το είχε προφητεύσει» και αντί του οποίου ήρθε η οριστική έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.