Τρίτη
17 Σεπτεμβρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3285RSS FEED
Καθώς πλησιάζουν οι εκλογέςΣκληρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης- αντιπολίτευσης
13/06/2019

Η κορύφωση της κόντρας σε κάθε επίπεδο θα είναι το βασικό μενού της ειδησεογραφίας όπως είναι αναμενόμενο τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 7 Ιουλίου και τις βουλευτικές εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, παρακολοθούν την ψαλίδα με τη Νέα Δημοκρατία να ανοίγει μετά τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, την ώρα που μετατάξεις, προσλήψεις και Novartis καίνε την κυβέρνηση.

Έτσι, με μια αιχμηρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία, σχολίασε τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha.

«Είναι λυπηρό ότι ο κ. Τσίπρας ακόμη και σήμερα αρνείται να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους οι Έλληνες τον εξανάγκασαν να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές» τονίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Γι' αυτό άλλωστε και επανέλαβε τα ίδια ψέματα που αποδοκιμάστηκαν στις κάλπες, χωρίς να συνειδητοποιεί την καταστροφή που προκάλεσε στους πολίτες και τους θεσμούς της χώρας».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον Alpha καταλήγει: «Οι Έλληνες έχουν ήδη ξεπεράσει τον κ. Τσίπρα. Εκείνος θα το αντιληφθεί το βράδυ της 7ης Ιουλίου».

«Συγγνώμη» από όλο τον ελληνικό λαό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας για το όργιο ρουσφετολογικών διατάξεων τις μετατάξεις, επιχειρώντας να αμβλύνει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν.

Επεσήμανε δε ότι τον ενόχλησαν και γι’ αυτό τις «πάγωσε». Παράλληλα, ο πρωθυπουργός προχώρησε στην ομολογία ότι η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε έξω στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σε συνέντευξή του στον Alpha, ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Δεν είχαμε εκτιμήσει τη διαφορά από τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Πέσαμε έξω».

«Η πιο έμπρακτη απόδειξη ότι λάβαμε το μήνυμα ήταν ότι ίδιο το βράδυ ανακοινώσαμε ότι θα προκηρύξουμε εκλογές» πρόσθεσε.