Σαββατοκύριακo
14-15  Δεκεμβρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3373RSS FEED
Τα ξεφτέρια
Γράφει ο
Νίκος Γιαννιός

 

Τι μας είπε λοιπόν εκείνος ο μικρός που ανοίγει το στόμα του και δεν ξέρει τι λέει; Αλλά και εκείνος ο φαφούτης με την πλαδαρή μούρη και το περισπούδαστο ύφος του εκ γενετής ξερόλα;

Βρε λαέ κακόμοιρε μπας κι είσαι βλάκας και δεν κατάλαβες το πρόγραμμά μας. Δεν σου έχω πει όταν διαβάζεις να μην αφαιρείσαι και να συγκεντρώνεσαι στο κείμενο. Σου έχω πει ακόμα να κρατάς και σημειώσεις όπως έκανες στο σχολείο. Τι δεν κατάλαβες ρε κωθώνι και πήγες και έδωσες ψήφο στον ακροδεξιό Κούλη που θα σε ξαναπάει στο ΔΝΤ, στα μνημόνια, στο έρεβος και στα τάρταρα. Φτου σου να χαθείς βλάκα.

Και αμολήσανε και τα υπόλοιπα ξεφτέρια Β΄ διαλογής να επαναλαμβάνουν την ίδια μπαρούφα σε όλα τα κανάλια

Χα, χα, χα. Τα λένε και τα πιστεύουνε τα ξεφτέρια. Είπα κι εγώ που ξέρεις μπορεί πράγματι να έχουν δίκιο. Για φέρε εδώ το πρόγραμμα ρε λεβέντη να καταλάβω τι μας είπες, και διάβασα. Δέκα περίπου ημέρες προ των εκλογών δέκα επτά (17) υπουργικές αποφάσεις με τις οποίες τακτοποιούσαν ρουσφέτια και εκκρεμότητες που είχαν υποσχεθεί στην συνδικαλιστική νομενκλατούρα κάποιων κατηγοριών εργαζομένων του Δημόσιου Τομέα και εννέα (9) εμβόλιμες σε άσχετο νομοσχέδιο τροπολογίες για να μοιράσουν στοχευμένα χρήματα, κυρίως σε συγκεκριμένες μικρές ομάδες του πληθυσμού ως γύφτοι και  ελληνοποιημένοι λαθρομετανάστες. Βέβαια, έκαναν και τις 120 δόσεις σε εκείνους που τους υπερχρέωσαν δια της φορολογικής αφαιμάξεως και  έδωσαν και στους συνταξιούχους ένα εκλογικό επίδομα που το ονόμασαν 13η  Σύνταξη, έτσι για να εντυπωσιάσουν.

Αυτό το γελοίο εγχείρημα της τελευταίας στιγμής με το οποίο επεχείρησαν να κοροϊδέψουν τον Λαό για μια ακόμη φορά το ονόμασαν πρόγραμμα. Έδωσαν στο Νίκο με 45 χρόνια δουλειάς 360 € όταν παρακρατούν από την σύνταξή του κάθε μήνα 850 € και του έταξαν ένα ακόμη πενηντάρι από το 2020 και μετά.

Δεν παίζονται με τίποτα αλλά για ένα πράγμα όμως θα παραδεχθώ ότι έχουν δίκιο.  ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ακράδαντα ότι ο Λαός μας αποτελείται από κρετίνους πρόθυμους να χάψουν οποιοδήποτε ψέμα όπως και τότε που έταζαν λαγούς με πετραχήλια και μας πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Πετραχήλια και μεταξωτές κορδέλες τέρμα παιδιά. Τελευταία σας ευκαιρία να εξαπατήσετε τους ιθαγενείς στις 7 του Ιούλη, αλλά χρειάζεσθε κάτι πιο φανταχτερό. Τίποτε καθρεφτάκια και χάντρες μήπως σας βρίσκονται;