Τετάρτη
20 Φεβρουαρίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3075RSS FEED
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑΣτ. Θεοδωράκης: Δε συνομιλώ πίσω από κλειστές πόρτες
16/05/2018

«Δεν συνομιλώ ποτέ πίσω από κλειστές πόρτες σε βίλες ή γραφεία. Δεν έχω λειτουργήσει ποτέ πίσω από την πλάτη του λαού. Τέσσερα χρόνια τώρα ότι έχω να πω το λέω δημοσίως και όποιον πολιτικό μου αντίπαλο θέλω να δω, τον βλέπω δημοσίως», υπογράμμισε ο Σταύρος Θεοδωράκης απαντώντας στα fake news που κυκλοφορούν από «διάφορες πλευρές» περί συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα9.84», ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε ότι στόχος του παραμένει να στηρίξει σήμερα, χωρίς αναβολές, ό,τι αλλάζει τα στρεβλά της πολιτικής ζωής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι της άποψης ότι αν μπορώ σήμερα να αλλάξω τα στρεβλά της πολιτικής ζωής, αν μπορεί με μια απόφαση ο πολίτης να ζήσει έστω και λίγο καλύτερα σήμερα, εγώ αυτή την απόφαση θα την υποστηρίξω».

Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα να αποχωρήσει από ένα Κίνημα που με δική του πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τη Φώφη Γεννηματά δημιουργήθηκε. Και τόνισε: «Η επιλογή μας είναι και παραμένει μία. Ότι μπορούμε να κάνουμε το "Κίνημα Αλλαγής" ένα πραγματικό Κίνημα Αλλαγής και εκεί οι λέξεις πρέπει να αποκτήσουν το περιεχόμενο που τους πρέπει», ενώ διευκρίνισε πως ο Ενιαίος Φορέας δεν δημιουργείται από την επόμενη μέρα. «Είπαμε ότι το τέλος του δρόμου είναι ο Ενιαίος Φορέας. Για αυτό ακριβώς, οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες διατηρούνται και θα διατηρούνται μέχρι τις εκλογές. Ο στόχος του Ενιαίου Φορέα υπάρχει».