Πέμπτη
27 Ιουνίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3203RSS FEED
Κυρ. Μητσοτάκης: Θα νικήσουμε τους λαϊκιστέςΣυνεχίζει την ανεξέλεγκτη παροχολογία η κυβέρνηση
08/11/2018

Η παροχολογία στο προεκλογικό κλίμα που επικρατεί τους τελευταίους μήνες συνεχίζεται με έντονο τρόπο από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

Ωστόσο, αυτή η στάση προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, καθώς παράλληλα δημιουργεί νέες ανησυχίες στους πολίτες, οι οποίοι παρά τις διαρκείς υποσχέσεις της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται δραματικά τα τελευταία χρόνια.

«Με τη συμφωνία απελευθερώνονται 10.000 θέσεις δημοσίων υπαλλήλων. Αυτό δίνει δυνατότητα τα επόμενα χρόνια να τις συμπληρώσουμε με προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων για να καλυφθούν ανάγκες του κοινωνικού κράτους, γιατρούς, δασκάλους κλπ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος.

Βεβαίως, όπως γίνεται σαφές, πρόκειται για ακόμη μια απάτη της κυβέρνησης η οποία βρίσκει «παράθυρο» να κάνει προσλήψεις, λέγοντας στους δανειστές ότι απελευθερώθηκαν 10.000 θέσεις, όμως, επί της ουσίας επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός. Κι αυτό γιατί η επιδότηση των 200 εκατ. ευρώ που θα δίνει στις Μητροπόλεις, εξασφαλίζεται εσαεί, ενώ και το μισθολογικό κόστος των δημοσίων υπαλλήλων που θα προσληφθούν θα καλύπτεται από τον ετήσιο προϋπολογισμό.

«Η Ελλάδα ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που εξέλεξε λαϊκιστές. Τι έκαναν έκτοτε; Όχι μόνον, διέλυσαν την οικονομία -είχαμε σχεδόν μηδενική ανάπτυξη τα τελευταία τέσσερα χρόνια- αλλά αποδείχθηκαν επικίνδυνοι για το Κράτος Δικαίου και την ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Αλλά θα τους νικήσουμε στις επόμενες εκλογές», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι, ο κ. Μητσοτάκης επεσήμανε ότι «θα νικήσουμε, όχι μόνον επειδή έχουν αποτύχει οικτρά, αλλά επειδή και εμείς έχουμε αλλάξει. Έχουμε εκσυγχρονίσει το κόμμα μας, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε προσφέρει ρεαλιστικές λύσεις για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών. Λύσεις οι οποίες υπερβαίνουν τις παραδοσιακές διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δεξιάς και αριστεράς».