Πέμπτη
21 Μαρτίου 2019
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3105RSS FEED
Η Ένωση του Ελληνισμού
Γράφει ο
Νίκος Λυγερός

Στην Ελλάδα πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν ότι οι Έλληνες δεν μπορούν να ενωθούν. Βέβαια αυτό μπορεί να ισχύει όταν βρισκόμαστε σε δημοκρατικό πλαίσιο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε. Όμως είναι λάθος όταν βρισκόμαστε σε φάση κρίσης, όπως το βλέπουμε με το Σκοπιανό. Τα προηγούμενα Συλλαλητήρια το έχουν ήδη αποδείξει αλλά έρχονται και τα επόμενα να το ενισχύσουν.

Ενάντια στο Σκοπιανό, οι Έλληνες είναι ενωμένοι διότι βλέπουμε από τη δράση και τις πράξεις τους εξαρτάται και η ιστορία του μέλλοντος. Όλοι είδαν πόσο κομματικά και όχι εθνικά λειτουργεί ο κρατικός φορέας. Εντόπισαν και την προπαγάνδα του Υπουργείου Εξωτερικών που κρύβεται πίσω από μια ξύλινη γλώσσα, που δεν έχει σκέψη.

Όμως η ρητορική του δεν αγγίζει παρά μόνο τα κομματόσκυλα που θέλουν να κρατήσουν την καρέκλα τους. Βέβαια τώρα που αυτές έχουν αρχίσει να τρίζουν και φεύγουν μερικοί υπουργοί της κυβέρνησης και αυτοί αναρωτιούνται πώς θα εξελιχθεί η θέση τους κι αν θα έχουν μέλλον στη συνέχεια της πολιτικής τους καριέρας.

Γι’ αυτόν τον λόγο βλέπουμε αλλαγές ακόμα και στους κυβερνητικούς κύκλους, διότι ξαφνιάστηκαν με την ιδιότητα των Ελλήνων να ενώνονται σε κάθε κρίση. Τα Συλλαλητήρια απέδειξαν ότι ο ελληνικός λαός αντιστέκεται και ότι δεν πρόκειται να γονατίσει επειδή του το ζητάει μια κυβέρνηση, όποια και να είναι. Έτσι ο αγώνας συνεχίζεται και στο εξωτερικό για να βοηθηθεί η Ελλάδα που πληγώνεται και από το εσωτερικό λόγω διπλωματίας της βαρβαρότητας.

 

http://lygeros.org/articles.php?n=37541&l=gr