Πέμπτη
20 Ιανουαρίου 2022
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4141RSS FEED
Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 65 ΚΑΝΑΛΙΑO ΑΝΤ1 στον OTE TV
07/12/2012
Με τον ΑΝΤ1 εμπλουτίζεται η συνδρομητική υπηρεσία του OTE TV, προσφέροντας την πιο πλούσια συλλογή ελληνικών καναλιών, με τα μεγάλα ελεύθερα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά και επιλεγμένα περιφερειακά κανάλια από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Ο ΟΤΕ TV συνεχίζει να ενισχύεται με νέο περιεχόμενο και επιλογές για τους συνδρομητές του, παρέχοντας πλούσιο αθλητικό, κινηματογραφικό, καθώς και ευρύτερα ψυχαγωγικό και ενημερωτικό πρόγραμμα.

Με την προσθήκη του ΑΝΤ1, ο OTE TV ξεπερνά τα 65 ψηφιακά κανάλια, ενώ σταθερά παραμένει πρώτος σε περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας, προσφέροντας 16 κανάλια high definition, τα περισσότερα στην αγορά, χωρίς επιπλέον χρέωση.   

Το κανάλι είναι διαθέσιμο μέσα από τα πακέτα Family & Full του OTE TV μέσω Δορυφόρου και μέσω Conn-x. Οι συνδρομητές του OTE TV Μέσω Conn-x έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το πρόγραμμα των δύο προηγούμενων ημερών του  ΑΝΤ1, όπως και των άλλων μεγάλων ελληνικών καναλιών, μέσα από την υπηρεσία ΟΤΕ Replay TV.

Τα συνδρομητικά πακέτα διατίθενται σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, που ανέρχονται σε μόλις 14,90 ευρώ/μήνα (Family pack) και 19,90 ευρώ/μήνα (Full pack) για πελάτες σταθερής τηλεφωνίας ΟΤΕ.