Τρίτη
22 Αυγούστου 2017
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2529RSS FEED
Εν αναμονή Μακρόν και ΔΕΘ

Με την επιστροφή στην Αθήνα των εκδρομέων του Αυγούστου, η κυ βέρνηση προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της, την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζεται για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσβλέπει στη βελτίωση της θέσης της μέσα από την επίσκεψη του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου.
Ο Γάλλος πρόεδρος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι η δεύτερη επίσκεψή του σε ευρωπαική χώρα, έπειτα από αυτή στο Βερολίνο.

Σε... πυρετό βρέθηκαν οι ΗΠΑ για την ολική έκλειψη ηλίου. Πρόκειται για την πρώτη από το 1918 που ήταν ορατή από τη μια άκρη των ΗΠΑ ως την άλλη.

Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης είναι μια δωρεάν κάρτα που προσφέρει πρόσβαση σε ιατρικά αναγκαία, κρατική περίθαλψη κατά την προσωρινή διαμονή σας σε μια από τις 28 χώρες της ΕΕ και στην Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία και την Ελβετία.

Δελτίο για νέα επιδείνωση του καιρού για σήμερα εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

 

Συμφωνία για την πόντιση καλωδίων στην κυπριακή ΑΟΖ επιτεύχθηκε μεταξύ Κύπρου και ΗΠΑ.

 

Σε διατεταγμένη υπηρεσία…
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Οι ισπανικές αρχές σκότωσαν τον Μαροκινό Γουνές Αμπουγιακούμπ, τον μοναδικό από τους 12 υπόπτους που εξακολουθούσε να διαφεύγει χθες, μετά το μακελειό στον κεντρικό δρόμο της Βαρκελώνης, Λας Ράμπλας.


ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
22/8/2017
ΝΔ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η ΝΔ , τονίζοντας ότι «έχει κηρύξει πόλεμο στην πιο μεγάλη, άμεση ξένη επένδυση στη χώρα για τους δικούς της ιδεοληπτικούς λόγους», αναφερόμενη στην επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές Χαλκιδικής.
ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
22/8/2017
ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ Πλεόνασμα ύψους 842 εκατ. ευρώ παρουσίασε, τον Ιούνιο του 2017, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, κατά 68 εκατ. ευρώ μικρότερο από εκείνο του Ιουνίου του 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας.
ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ
22/8/2017
ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ

Την πιθανότητα ανάληψης κοινής στρατιωτικής δράσης εναντίον των ένοπλων κουρδικών οργανώσεων έχουν συζητήσει Τουρκία και Ιράν, σύμφωνα με τον Ταγίπ Ερντογάν.

 
ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ
22/8/2017
ΝΕΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Το βιβλίο «Ένα κορίτσι στο ’ουσβιτς» του Φρεντιάνο Σέσι απέσπασε μία ακόμη διάκριση.

 
ΤΟ SAF ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
22/8/2017
ΤΟ SAF ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

’ρτι βραβευμένο από τον Ευρωπαϊκό Θεσμό EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe), το Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης (SAF) ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία τον 4ο χρόνο λειτουργίας του, γιορτάζει το τέλος του Αυγούστου με 10 μοναδικές εκδηλώσεις γεμάτες θέατρο, χορό, μουσική, σεμινάρια και κινηματογράφο.

 


Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε