Τρίτη
18 Δεκεμβρίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 3012RSS FEED
Καταρρέει η οικονομία

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται το σοκ στην ελληνική οικονομία, την ώρα που η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξακολουθεί και πλήττεται από νέα σκάνδαλα.
Στο μεταξύ, ραγδαία αύξηση καταγράφουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο ενώ αυξάνονται διαρκώς και οι κατασχέσεις.
Τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα, δείχνουν εισπράξεις 2,569 δισ. ευρώ από παλιά ληξιπρόθεσμα και 1,917 δισ. ευρώ από νέα ληξιπρόθεσμα, με το σύνολο να αθροίζεται σε 4,476 δισ. ευρώ.

Η ψηφοφορία στη Βουλή των Κοινοτήτων επί της συμφωνίας για το Brexit θα διεξαχθεί την τρίτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, επιβεβαίωσε η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

 

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, όλη η Γλυφάδα τα Χριστούγεννα θα είναι μια γιορτή!

 
Τις επιπτώσεις της κρίσης στην εκπαίδευση εξετάζει το ΙΟΒΕ.
Ο τυποκτόνος φίλος του Τσίπρα
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) αλλάζει τον κόσμο μας όπως ακριβώς η ατμομηχανή και η ηλεκτρική ενέργεια κατά το παρελθόν, και θα γίνει ο βασικός κινητήριος παράγοντας της οικονομικής ανάπτυξης και της αύξησης της παραγωγικότητας συμβάλλοντας στην αειφορία και βιωσιμότητα της βιομηχανικής βάσης στην ΕΕ .

 


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ
18/12/2018
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

«Αυτό το τοξικό πολιτικό κλίμα που διαμορφώνεται με την ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης δυστυχώς έχει παρενέργειας. Είναι σημαντικό να πέσουν οι τόνοι» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ μετά την ισχυρότατη έκρηξη.

 
ΣΕΒ: ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ
18/12/2018
ΣΕΒ: ΜΕ ΑΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΑΝΑΚΑΜΨΗ

Όπως επιβεβαιώνουν τα προσωρινά στοιχεία για το ΑΕΠ του 3ου τριμήνου 2018, η ελληνική οικονομία ανακάμπτει σταδιακά, κυρίως ως αποτέλεσμα του δυναμισμού των εξαγωγών και της ενίσχυσης της ιδιωτικής κατανάλωσης σημειώνει ο ΣΕΒ.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ & ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ
18/12/2018
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ & ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ & ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ δίνει την δυνατότητα σε άτομα της τρίτης ηλικίας απ’ την Πόλη μας, να εκπαιδευτούν δωρεάν, στη διαχείριση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ασφαλούς προήγησης στο Διαδίκτυο.

 
Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
18/12/2018
Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

Έγινε σε εορταστική ατμόσφαιρα στα πλαίσια των Art Weekends η παρουσίαση του εικαστικού συλλεκτικού Ημερολογίου 2019 του Κώστα Ευαγγελάτου, με τίτλο: "Τα ρόδα του κήπου"- Costas Evangelatos "The Roses", στο χώρο του Art Studio EST-la Chambre, με την παρουσία καλλιτεχνών, συνεργατών και φίλων του καλλιτέχνη.

 

Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε