Τρίτη
21 Αυγούστου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2893RSS FEED
Κόντρα υψηλών τόνων για την επόμενη ημέρα

Σκληρή κόντρα ξέσπασε και πάλι ανάμεσα στην κυβέρνηση και Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια. 
Η Νέα Δημοκρατία χρησιμοποίησε στίχους του Κωνσταντίνου Καβάφη, για την υποτιθέμενη - όπως είπε- έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, ενώ επιτέθηκε κατά του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς όπως υποστήριξε δεν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Κλάους Ρέγκλινγκ για το κόστος του πρώτου 6μήνου του 2015.
Στην ανακοίνωση-απάντηση στη Νέα Δημοκρατία που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, χρησιμοποίησε τον Γαλιλαίο, ενώ επιτέθηκε κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Για την Ελλάδα, για την Eυρωζώνη, είναι μια σημαντική, ιστορική μέρα. Μετά από 8 χρόνια οικονομικής βοήθειας, η χώρα μπορεί πλέον να σταθεί στα πόδια της» ανέφερε ο Γάλλος επίτροπος της ΕΕ Πιερ Μοσκοβισί.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε επιτυχώς ένα τριετές πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), με εξασφαλισμένη τη θέση της στον πυρήνα της ζώνης του ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Σε 827.854 άτομα ανήλθε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων (αναζητούντων εργασία) τον Ιούλιο του 2018 σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

 

Για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προειδοποιεί σήμερα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 
20 ψέματα και 3 βαφτίσια για την Πολιτική Προστασία
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Η επίθεση στην οικονομία της Τουρκίας δεν διαφέρει από την επίθεση στη σημαία ή το κάλεσμα στην προσευχή, τόνισε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  

 

ΝΔ: ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ
21/8/2018
ΝΔ: ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ

Με στίχους του Αλεξανδρινού ποιητή, Κωνσταντίνου Καβάφη, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, την υποτιθέμενη - όπως λέει- έξοδο της χώρας από τα μνημόνια.

 
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ONLINE ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ
21/8/2018
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ONLINE ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ

Τα online τουριστικά γραφεία (ΟΤΑ) είναι το δημοφιλέστερο μέσο κράτησης πτήσεων και διαμονής για τους ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας και τους φοιτητές.

 
14ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ
21/8/2018
14ο ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Στa Κύθηρa δίνουν ραντεβού φορείς της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας αυτό το φθινόπωρο για την εκπαίδευση 30 νέων επιστημόνων στο αντικείμενο της διεθνούς και ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής προστασίας, με έμφαση στη διαχείριση και πρόληψη των καταστροφών που προκαλούνται τόσο από φυσικά φαινόμενα όσο και από την ανθρώπινη παρέμβαση.

 

«ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΤΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
21/8/2018
«ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΤΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης της Ρόδου, και συγκεκριμένα στην Πινακοθήκη που βρίσκεται στην Μεσαιωνική πόλη, πιο γνωστή ως «Παλαιό Συσσίτιο», μία από τις τέσσερεις που το απαρτίζουν συνολικά, εγκαινιάζεται την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου η ατομική έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Κτιστοπούλου, με τίτλο «Χώμα και Νερό». Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 20 Οκτωβρίου 2018.

 Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης