Σαββατοκύριακo
29-30  Απριλίου 2017
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2414RSS FEED
Όλα έτοιμα για συμφωνία
Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών, φέρνοντας τα νέα μέτρα ένα βήμα πιο κοντά. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, προς το τέλος του, και σε κάθε περίπτωση πριν από το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Πεκίνο (14-15 Μαΐου) θα έχουν κατατεθεί τα μέτρα στο κοινοβούλιο. Απαντώντας, δε, στο διάβημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για τις κοινοβουλευτικές λειτουργίες, δήλωσε ότι βρίσκεται σε τελική φάση η εκπόνηση των αλλαγών διατάξεων του Κανονισμού της Βουλής, ώστε να εκσυγχρονιστούν και να αντιμετωπιστούν κάποιες αρνητικές ή προβληματικές πλευρές στο κοινοβουλευτικό νομοθετικό έργο.
Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε σίγουρος ότι θα υπάρξει συμφωνία πριν το τέλος Μαΐου, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει δυναμικά μέσω του προγράμματος της Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας την προσπάθεια ενίσχυσης της αγροτικής οικονομίας και τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος σε όλη την παραγωγική διαδικασία.

 

Αύξηση στις καταγγελίες προς το Συνήγορο του Καταναλωτή καταγράφει η έκθεση του 2016.

 

Η Ευρώπη δεν κλείνει την πόρτα στην Τουρκία, αλλά οι πρόσφατες εξελίξεις την οδηγούν στην αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων.
Το νερό πωλείται με τη μέθοδο της… πλημμυρίδας!
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Υπερδιπλάσιες ήταν το 2016 οι χορηγήσεις ασύλου από χώρες μέλη της ΕΕ σε σχέση με το 2015, όπως ανακοίνωση η Eurostat.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
29/4/2017
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Για υποβάθμιση κοινοβουλευτικών διαδικασιών, άρνηση των υπουργών να ανταποκρίνονται στον κοινοβουλευτικό έλεγχο και ευθύνες της κυβέρνησης στην κακή νομοθέτηση, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, τον οποίο επισκέφθηκε.
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ELA ΚΑΤΑ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ
29/4/2017
ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ELA ΚΑΤΑ 100 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ Σε μείωση του ανώτατου ορίου του μηχανισμού Έκτακτης Ενίσχυσης σε Ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες, κατά 100 εκατ. ευρώ, προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
ΓΑΛΛΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΝ
29/4/2017
ΓΑΛΛΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΝ

Με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζονται οι δημοσκοπήσεις από τα επιτελεία των δύο μονομάχων για την προεδρία, του Εμανουέλ Μακρόν και της Μαρίν Λεπέν.

 
ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ
29/4/2017
ΤΟ ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

Η ζωή είναι γιορτή, είναι φως, είναι χρώμα κι έτσι οφείλουμε να την ζούμε. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή σαν γιορτή! Και φέτος, το ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ θα συμμετέχει στην Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, με πολλά δρώμενα & δράσεις.

 

«ΑΓΓΕΛΟΓΡΑΦΙΕΣ»
29/4/2017
«ΑΓΓΕΛΟΓΡΑΦΙΕΣ» Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων προς τιμήν του Αποστόλου Παύλου με τίτλο «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία...» οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα από τις 06 έως τις 09 Μαΐου 2017, θα πραγματοποιηθεί παράλληλα, σε δημόσιους χώρους της πόλης, εικαστική παρέμβαση-δράση με τίτλο «Αγγελογραφίες» του εικαστικού καλλιτέχνη Κώστα Ηρακλή Γεωργίου.


Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε