Σαββατοκύριακo
23-24  Ιουνίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2834RSS FEED
Κι άλλο μαχαίρι στις συντάξεις από το νέο έτος
Την πλήρη ολοκλήρωση όλων των προαπαιτούμενων της τέταρτης αξιολόγησης με επόμενο βήμα την εκταμίευση της τελευταίας δόσης προς την Ελλάδα αποφάσισαν οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης στο τελευταίο Eurogoup. Ωστόσο, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από την Κομισιόν νέα περικοπή θα υποστούν οι συντάξεις απο 01/01/2019 ενώ θα μειωθεί το αφορολόγητο από το 2020. Ειδικότερα, νωρίτερα, την ολοκλήρωση του συνόλου των προαπαιτουμένων της δ' αξιολόγησης έκανε γνωστή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με το κείμενο συμμόρφωσης, όπου υπογραμμίστηκε ότι οι προϋποθέσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος του ESM έχουν εκπληρωθεί.
Με τα αναμενόμενα νέα μέτρα, που όπως έγινε γνωστό θα πλήξουν και πάλι τους συνταξιούχους, εγκρίθηκε η τελευταία δόση από το Eurogroup.

Με μια μεγάλη γιορτή επιδείξεων έκλεισε η χρονιά για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Γλυφάδας.

 

Τη λήψη αντιμέτρων στους δασμούς που έχει επιβάλλει η αμερικανική κυβέρνηση στον ευρωπαϊκό χάλυβα και το ευρωπαϊκό αλουμίνιο, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 
Αύξηση 0,9% σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Απρίλιο.
Η Μακεδονία και τα τριάντα αργύρια
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μία μικρή γιορτή φιλοξενίας προς τιμή των τουριστών- επιβατών των κρουαζιεροπλοίων έφτασαν στο Κατάκολο διοργάνωσαν η Συμπολιτεία Ολυμπίας και ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την Ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας Ολυμπίας».

ΝΔ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΔΕ ΘΑ ΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
23/6/2018
ΝΔ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: ΔΕ ΘΑ ΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ο κ. Τσίπρας αποδέχθηκε μία κακή συμφωνία, δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, τονίζοντας ότι η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών είναι πληγωμένοι, επειδή η κυβέρνηση δεν σεβάστηκε τις ευαισθησίες τους.

 
ΤτΕ: ΕΛΛΕΙΜΜΑ 1,3 ΔΙΣ. ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
23/6/2018
ΤτΕ: ΕΛΛΕΙΜΜΑ 1,3 ΔΙΣ. ΣΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Έλλειμμα 1,3 δισ. ευρώ παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών τον Απρίλιο του 2018, καταγράφοντας αύξηση κατά 838 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2017, κυρίως λόγω της επιδείνωσης του ισοζυγίου αγαθών και του ισοζυγίου πρωτογενών εισοδημάτων.

 
Η PLAYMOBIL ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΞΙ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ
23/6/2018
Η PLAYMOBIL ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΞΙ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ

Είναι γεγονός! Έξι από τους θεούς της αρχαίας Ελλάδας, κατέβηκαν από τον Όλυμπο και περιμένουν από τα παιδιά να ανακαλύψουν τις ιδιότητές τους και τα μαγικά σύμβολα που τους ακολουθούν.

 
ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
23/6/2018
ΜΕ ΘΕΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Με θέα την Καβάλα. Φέτος το φεστιβάλ εχει ΘΕΑ. Η λέξη στα κεφαλαία μπορεί να διαβαστεί και Θεά. Ο τόνος έτσι κι αλλιώς είναι της Καβάλας. Αυτή μας δίνει τον τόνο, το λόγο, εδω και 61 χρόνια.


Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης