Τετάρτη
25 Απριλίου 2018
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 2775RSS FEED
Χρέος και μέτρα στο Eurogroup της Παρασκευής

Η Ελλάδα θα είναι το πρώτο θέμα στο Eurogroup της Παρασκευής στη Σόφια, όπου αναμένεται να συζητηθούν όλα τα κρίσιμα ζητήματα για την ολοκλήρωση του προγράμματος.
Ειδιότερα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ατζέντα του άτυπου συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, που παρουσίασε ο Μάριο Σεντένο, οι θεσμοί, δηλαδή η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας θα ενημερώσουν για την πρόοδο στην τέταρτη αξιολόγηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ η ελληνική πλευρά θα παρουσιάσει αναλυτικά την αναπτυξιακή στρατηγική της.

Στην ολομέλεια της Βουλής έρχεται σήμερα το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τη ΔΕΗ με τίτλο «Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού».

Ο Δήμος Γλυφάδας φιλοξενεί την παράσταση «Το Σύμπαν του Αϊνστάιν» του Θανάση Θεολόγη τη Δευτέρα, 30 Απριλίου, με ώρα έναρξης τις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αν. Ρωμυλίας 123, Άνω Γλυφάδα).

 

Δεν συμμερίζεται την Χαν για επίλυση του ονοματολογικού σε δύο εβδομάδες ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ.

 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε, τα αποτελέσματα του συστήματος RAPEX, για το 2017. 

Η δική τους σημαία είναι το ψέμα!
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Η Diane Kruger, νικήτρια του περσινού Χρυσού Φοίνικα θα απονείμει το Τρόπαιο Chopard στους υποψηφιους της φετινής χρονιάς, στα ανερχόμενα ταλέντα της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

 

 


Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
25/4/2018
Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την προσέλκυση επενδύσεων παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα του συνεδρίου του ΣΕΒ, θέτοντας ως πολιτική προτεραιότητα την προσέλκυση επενδύσεων 100 δισ. ευρώ.

 
EUROSTAT: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ
25/4/2018
EUROSTAT: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΕΡΗΘΗΚΑΝ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ

Τη δεινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας δείχνουν ξανά τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat, καθώς το 2017 το 21,1% των πολιτών στη χώρα στερήθηκαν υλικά αγαθά.

 
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΙΤΖΙ
25/4/2018
Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΟΥΙΤΖΙ

Ένα ορφανό αρκουδάκι, μόλις λίγων μηνών, σώθηκε πριν από λίγες ημέρες χάρη στην επέμβαση ενός ευαισθητοποιημένου πολίτη ο οποίος το εντόπισε να περιπλανιέται σε επικίνδυνο αυτοκινητόδρομο, το μετέφερε σε ασφαλές σημείο και ειδοποίησε άμεσα τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

 
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ
25/4/2018
ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: ΟΙ ΔΟΥΛΕΣ

Η συνεργασία του Συνδέσμου για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, για δωρεάν παραστάσεις στους Δήμους-Μέλη του Συνδέσμου, συνεχίζεται με επιτυχία.

 Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας δείχνουν να κυριαρχούν στην αμερικανική αγορά.


οι οποίες παραμένουν σε παύση, παρά τη σοβαρή κρίση.
Πιστεύετε ότι θα κατορθώσει η νέα κυβέρνηση να φέρει σε πέρας απρόσκοπτα την αποστολή της;
20% Ναι
76% Όχι
3% Δεν ξέρω - δεν απαντώ
Eνημέρωση: 27/07 09:01
Ψηφίστε

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης