Σαββατοκύριακo
15-16  Ιουνίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5018RSS FEED
ΚΟΥΡΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΟ
03/04/2015

Γρήγορο, αστείο, φρενήρες... ή καλύτερα, σταματήστε να διαβάζετε τους επαίνους για το «Κούρσα με τον Χάρο», ανοίξτε το βιβλίο στην πρώτη σελίδα και αρχίστε να διαβάζετε. Θα σας δω στο ταμείο.
Χάρλαν Κόμπεν, συγγραφέας του Κράτα Γερά (Hold Tight)

Το «Κούρσα με τον Χάρο» θα σας τινάξει στον αέρα. Ο Τζος Μπάζελ με κόλλησε στον τοίχο με την ιστορία του που είναι τόσο αδυσώπητη όσο και μια σφαίρα.
Μάικλ Κόνελυ, συγγραφέας του Στεγνή Ετυμηγορία (Brass Verdict)

Το «Κούρσα με τον Χάρο" είναι μοναδικό –φρέσκο, πρωτότυπο, ένας σκέτος δυναμίτης. Ο Πίτερ Μπράουν –γνωστός και ως Πιέτρο Μπρνάουα, γνωστός και ως «Μπέαρκλω»– είναι ο νέος αγαπημένος μου χαρακτήρας.
Ρόμπερτ Κράις, συγγραφέας του Κυνηγώντας το Σκότος (Chasing Darkness)

Ειλικρινά δεν ήθελα να μου αρέσει. Εννοώ, ένας γιατρός που γράφει μυθιστόρημα είναι κάπως απαίσιο. Τί τρέχει, δεν έχεις αρκετά να κάνεις ως τώρα; Αλλά ίσως απλώς εγώ νιώθω έτσι. Σε κάθε περίπτωση, δεν ήθελα να μου αρέσει το «Κούρσα με τον Χάρο», αλλά μου άρεσε. Με ξετρέλανε. Είναι εντελώς πρωτό-τυπο, πολύ κολλητικό, ξερό, σοκαριστικό, αστείο, πολύπλοκο και ακόμη ακόμη διδακτικό. Είναι το είδος των βιβλίων που εύχεσαι να έχεις μαζί σου όταν είσαι παγιδευμένος στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια μιας τρίωρης καθυστέρησης της πτήσης σου. Το μοναδικό μου παράπονο είναι ότι το διάβασα ήδη.
Λίζα Λουτζ, συγγραφέας του Φάκελοι του Σπέλμαν (Spellman Files)

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Τζος Μπάζελ έχει πτυχίο αγγλικής λογοτεχνίας και συγγραφής από το Πανεπιστήμιο Μπράουν και επίσης πτυχίο ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Έγραψε το βιβλίο του Κούρσα με τον Χάρο, ενώ ολοκλήρωνε την ειδικότητά του σε μια πανεπιστημιακή κλινική που καμμία σχέση δεν έχει με αυτό που περιγράφεται στο βιβλίο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.BeatTheReaper.com


Συγγραφέας: Τζος Μπάζελ
Σειρά: Θρίλερ
Σελ: 496
Τιμή: 15,90 €
1η κυκλοφορία: Μάρτιος 2015
ISBN: 978-618-5104-35-1
Εκδόσεις Ωκεανός

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης