Σαββατοκύριακo
15-16  Ιουνίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 5018RSS FEED
Μια Ευτυχία καμωμένη στα μέτρα του ανθρώπου
08/04/2015

Ευτυχία είναι ο τρόπος να ζεις αυθεντικά, να υπάρχεις, να ’σαι ο εαυτός σου.

Ευτυχία είναι να ακολουθείς τις κλίσεις σου, να παλεύεις μετ’ επιγνώσεως να εξελίξεις αυτό που εν δυνάμει υπάρχει μέσα σου ως καταγεγραμμένη δυνατότητα.

Ευτυχία είναι το καθρέφτισμα μιας γελαστής ψυχής στο πρόσωπό μας, είναι το εσωτερικό ταξίδι που μας φέρνει πίσω στο παιδί που κάποτε υπήρξαμε, στον πρώτο μας εαυτό.

Ευτυχία είναι το λιτό κι αρχοντικό πνεύμα που ντύνει την καθημερινότητά μας, η ευγένεια που βγαίνει από τις πράξεις μας, η απόρριψη του εύκολου, η σταθερή μαχητική στάση στην αναμέτρηση με το δύσκολο, η υπεραξία που δίνουμε στο ουσιώδες.

Ευτυχία είναι η γεύση του θείου δώρου της ζωής που μας δόθηκε, η βίωση του χρόνου σαν παιδιά που παίζουν πεσσούς μια ηλιόλουστη μέρα σε μια παραμυθένια αυλή του πλανήτη...

Ένας οδηγός αισιοδοξίας

 

Βιογραφικό συγγραφέα

Ο Κώστας Αργυρίου γεννήθηκε στο Μαυρομμάτι Θηβών το 1961. Από το 1991 ζει μόνιμα στην Πετρούπολη Αττικής. Είναι απόφοιτος της Παντείου, Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο, στο Τμήμα της Ειδικής Αγωγής και εξειδικεύτηκε στις Μαθησιακές Δυσκολίες στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από τις εκδόσεις Ενάλιος κυκλοφορεί το βιβλίο του Το βιβλίο της Αυτογνωσίας. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τον συγγραφέα στο e-mail: kargycostas@gmail.com


Συγγραφέας: Κώστας Αργυρίου
Σελ: 288
Τιμή: 12,78
1η κυκλοφορία: Μάρτιος 2015
ISBN: 978-960-536-531-8
Εκδόσεις Ενάλιος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης