Τρίτη
16 Απριλίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4958RSS FEED
Κλεμμένες Ψυχές
12/03/2015

Ο συγγραφέας των διεθνών best seller Τα Κορίτσια του Ροζάριου, Οι Θεοί της Σάρκας, Ανελέητος, Ο Συλλέκτης  και Η Ηχώ του Κακού, επιστρέφει με «ένα αδυσώπητα αγωνιώδες και τρομακτικό θρίλερ» (Tess Gerritsen) που θα σας κόψει την ανάσα.

Με τη «ζωηρή και έξυπνη γραφή του» (Gulf News) ο Ρίτσαρντ Μοντανάρι εκμεταλλεύεται στο έπακρο το σκηνικό του εγκαταλειμμένου ψυχιατρείου και των μυστικών υπόγειων περασμάτων της Φιλαδέλφειας για να δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα «γεμάτο εκπλήξεις και σκοτεινές σκιές» (Booklist) που θα μείνει καρφωμένο στο μυαλό σας αρκετές μέρες μετά το τέλος της ανάγνωσης.

Πάρτε το Κλεμμένες Ψυχές στα χέρια σας και αφεθείτε χωρίς κανέναν δισταγμό στη μαγεία της αφήγησης του Μοντανάρι. Απλά, «να είστε έτοιμοι να ξενυχτήσετε» (James Ellroy)…   

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:
Το περιβόητο νοσοκομείο Κολντ Ρίβερ της Φιλαδέλφειας ήταν γνωστό ως «αποθήκη» για παράφρονες εγκληματίες. Πριν από πολλά χρόνια, όμως, μια πυρκαγιά το κατέστρεψε και το κουφάρι του στέκει πια ερημωμένο στην περιοχή του Πράιορι Παρκ.

Μόνο που ένας άνθρωπος δεν το εγκατέλειψε ποτέ…

Τις νύχτες ο Λούθερ περιπλανιέται στα σοκάκια της Φιλαδέλφειας. Τις μέρες τριγυρνά στις κατακόμβες κάτω από την πόλη. Ο Λούθερ βρίσκεται παντού και πουθενά. Το παρελθόν του, σκοτεινό. Το παρόν του, ανύπαρκτο.

Ένα βράδυ, οι ντετέκτιβ Κέβιν Μπερν και Τζέσικα Μπαλζάνο βρίσκουν ένα δίχρονο κορίτσι να περιφέρεται μόνο του στους δρόμους της πόλης. Το παιδί δεν μιλάει, αλλά μπορεί να κρατάει το κλειδί για την εξιχνίαση μιας σειράς δολοφονιών που συμβαίνουν γύρω από την περιοχή του παλιού νοσοκομείου. Η έρευνα θα τους οδηγήσει πίσω στο Κολντ Ρίβερ και στα μυστικά υπόγεια περάσματα της Φιλαδέλφειας. Εκεί, όπου έχουν θαφτεί φρικτά μυστικά και ανείπωτοι εφιάλτες…

Συγγραφέας: Richard Montanari
Μετάφραση: Σταύρος Νικολάου
Σχεδιασμός εξωφύλλου: Άγγελος Αναστασιάδης
Σελίδες: 480
Τιμή: € 7,80                                
ΙSBN: 978 960 507 079 3
Εκδόσεις BELL

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης