Σαββατοκύριακo
18-19  Μαίου 2024
Ημερήσια ηλεκτρονική εφημερίδα, Αρ. φύλλου 4990RSS FEED
Τελική Αναμέτρηση (Die Trying)
03/06/2015

Τελική Αναμέτρηση (Die Trying) του Lee Child 2η Έκδοση

 

Kυκλοφόρησε στις 15 Μαϊου 2015
σε όλα τα περίπτερα και τα βιβλιοπωλεία!

 


Μετά από απαίτηση πολλών φανατικών θαυμαστών του Νο1 best selling συγγραφέα Λη Τσάιλντ, οι Εκδόσεις BELL συνεχίζουν τη σταδιακή επανέκδοση των μυθιστορημάτων του με ήρωα τον Τζακ Ρίτσερ, μια εμβληματική μορφή της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας!

 

Η αρχή έγινε το 2014, με την επανέκδοση του πρώτου βιβλίου, Κλοιός Θανάτου, και τώρα συνεχίζεται με τη Β’ Έκδοση του 2ου βιβλίου, Τελική Αναμέτρηση. «Ανεξέλεγκτα αγωνιώδες» (Kirkus Reviews), «πανέξυπνο και εκρηκτικό» (Time Out), το Τελική Αναμέτρηση είναι μια «συγκλονιστική ιστορία» που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως «ο Τζακ Ρίτσερ είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους και επινοητικούς ήρωες που εμφανίστηκαν εδώ και πολλά χρόνια» (Rocky Mountain News).

 

Ένα «δώρο» των Εκδόσεων BELL προς τους Έλληνες φανατικούς θαυμαστές του Ρίτσερ, αλλά και μια ευκαιρία για να ανακαλύψουν και νέοι αναγνώστες τη συναρπαστική πένα του Λη Τσάιλντ και μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές αστυνομικού μυθιστορήματος των τελευταίων ετών. 

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

 

Σ’ ένα δρόμο του Σικάγου μια καλοκαιριάτικη μέρα, ο Τζακ Ρίτσερ βαδίζει αμέριμνος, όταν συναντά μια νεαρή γυναίκα που κουτσαίνει και προσπαθεί να πιάσει το πεσμένο δεκανίκι της. Σταματάει να τη βοηθήσει, αλλά όπως γυρίζουν να φύγουν βλέπουν δύο όπλα να τους σημαδεύουν.

 

Λίγο μετά, βρίσκονται δεμένοι μέσα σ’ ένα φορτηγάκι που ταξιδεύει προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο Ρίτσερ δεν έχει ιδέα με ποιους έχει να κάνει. Οι απαγωγείς τους δεν βγάζουν λέξη και από τη συνταξιδιώτισσά του μαθαίνει μόνο πως λέγεται Χόλι Τζόνσον και είναι πράκτορας του FBI. Δείχνει ψύχραιμη, όμως εκείνος καταλαβαίνει ότι κάτι κρύβει.

 

Φτάνοντας μετά από ώρες στον απομακρυσμένο προορισμό τους, θα ανακαλύψουν πως έχουν πέσει στα χέρια ενός επικίνδυνου εγκληματία με ένα μεγαλεπήβολο, παρανοϊκό σχέδιο που απειλεί τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων. Και πια η μόνη τους ελπίδα να φύγουν ζωντανοί από εκεί είναι να εμπιστευτούν απόλυτα ο ένας τον άλλον…

 

Τη μετάφραση έχει κάνει ο Πητ Κωνσταντέας.
Τον σχεδιασμό εξωφύλλου ο Άγγελος Αναστασιάδης.Σελίδες:  512     
Τιμή:     € 7,30                                      
ΙSBN:  978 960 450 676 7  

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ενιαίος Ευρωπαϊκός Αριθμός Έκτακτης Ανάγκης